Розрізаю пластикову пляшку, але не до кінця: цей геніальний винахід допоміг у побуті і зекономив мені гроші

Пластикові пляшки можуть бути дуже помічними у господарстві. Ділимося чудовим лайфхаком, який допоможе зекономити вам кошти, а головне — нерви.

Знайшли вдома непотрібну пластикову пляшку? Не поспішайте викидати її у смітник. З неї можна зробити чудовий кейс для всяких дрібниць. Повірте, все настільки просто, що вам не знадобляться якісь спеціальні навички або інструменти.

Щоб створити такий органайзер, вам знадобиться лише одна порожня тара (краще за все брати місткістю 0,5 літрів, але й можна 0,75 і літр). Перш за все, зніміть кришку та ретельно промийте пляшку, щоб позбутися залишків напоїв чи інших речовин. Потім, візьміть ножиці або канцелярський ніж і акуратно розріжте ємність вздовж від горлечка до основи. Можна злегка підігріти лезо, аби воно легше входило у полімер. Основу тари ми не чіпаємо. Це дозволить вашому кейсу залишатися цілісним, але при цьому легко відкриватися та закриватися.

Лайфхак дня: як з пластикової пляшки зробити кейс для дрібниць

Кришку викидати не потрібно. Потім, коли виріб буде готовий, його можна буде легко відкривати та закривати і не втрачати цінний вміст.

Такий саморобний органайзер стане ідеальним рішенням для зберігання різних дрібниць, які часто губляться по квартирі. Наприклад, ви можете використовувати його для зберігання канцелярських приладь, таких як ручки, олівці, гумки та скріпки. Крім того, він чудово підійде для зберігання дрібних інструментів, таких як гайкові ключі, викрутки або навіть голки та нитки для шиття.

Лайфхак дня: як з пластикової пляшки зробити кейс для дрібниць

Завдяки тому, що пластик прозорий, ви завжди зможете легко знайти потрібний предмет, не перебираючи всі вміст. Такий кейс також зручний у використанні на дачі чи в майстерні, де завжди потрібен порядок і швидкий доступ до необхідних речей.

Популярне

Подібні новини