За ним полюють всі городники! Знайшла цей диво-сорт огірків, який не боїться ні спеки, ні заморозків. Стійкі

Щоб отримати дійсно щедрий врожай соковитих та хрустких огірків - потрібно правильно обрати сорт. Адже якщо сорт невдалий, то всі ваші зусилля виявляться просто марними. 

На полицях садівничих магазинів є величезна кількість різноманітних сортів, і часто зорієнтуватися, який з них найкраще підійде для вашого городу, буває складно.

Тож сьогодні ми трішки полегшимо вам завдання і розповімо  про 2 чудові сорти огірків, які точно стануть справжньою знахідкою для вас і потішать рясним врожаєм.

І перший в нашому списку сорт “Серпантин”. Це популярний ранній сорт, який запилюється бджолами. Його хрусткі плоди завжди залишаються світло-зеленими з тонкими смужками, навіть якщо переростають, і ніколи не жовтіють. Їхня довжина сягає 12 см, вага – 80 грамів. Плоди не мають гіркоти, а рослина стійка до багатьох захворювань і перепадів температури. Кущ середнього розміру формує пучкові зав’язі, а вже на 42-й день після появи сходів можна зібрати до 6 кг огірків з одного куща.

Городники розповіли про найвитриваліший сорт томатів
Городники розповіли про найвитриваліший сорт томатів

Другий сорт – Герман F1. Це голландський гібрид, який користується популярністю серед городників протягом багатьох років і не втрачає своєї актуальності. Герман F1 є партенокарпічним сортом, тобто не потребує запилення, що робить його універсальним вибором як для теплиць, так і для відкритого ґрунту.

Огірки цього сорту рано дозрівають, і  вже на 36-й день після сходів у кожній пазусі формується до 6 міцних плодів. Плоди мають темно-зелений колір з невеликими пухирцями, мають хрустку текстуру та солодкий смак без гіркоти. Огірочки виростають вагою близько 100 грамів і мають довжину близько 10 см.

Обов’язково спробуйте висадити ці сорти огірків і переконайтесь особисто, що вони дійсно чудові. Бажаємо успіхів на грядках!

Популярне

Подібні новини