Жовтизна з тюлю зникає за 2 хвилини! Користуюся цими 4 дієвими способами: для 1 з них потрібно 2 ст. л. соди

Тюль має здатність з часом змінювати свій початковий білосніжний колір, тому що на ньому може осідати велика кількість пилу, а також навіть жовті плями від жиру, які досить складно відіпрати.

Однак, на щастя, існує досить велика кількість перевірених роками доступних засобів, які за лічені хвилини здатні повернути фіранкам кришталево чистий вигляд. Розповідаємо далі у матеріалі, як у домашніх умовах можна легко відбілити тюль від жовтих плям за допомогою доступних засобів.

Сіль

Щоб безпечно відбілити тюль, можна скористатися простим, доступним і дуже ефективним методом, який допоможе повернути фіранкам їх первісний білосніжний вигляд.

Для цього у п’яти літрах води розчиніть п’ять столових ложок солі. До отриманого соляного розчину слід додати дві столові ложки порошку для прання, ретельно перемішати та замочити тюль на всю ніч.

Після проведення замочування фіранки потрібно випрати, як зазвичай у пральній машинці, використовуючи делікатний режим. Щоб тюль завжди виглядав бездоганно білими, цей процес рекомендується повторювати при кожному пранні.

Лимонна кислота

Для відбілювання фіранок за допомогою лимонної кислоти, слід взяти 2 пакетики цього засобу, налити теплу воду в тазик, розчинити у ньому лимонну кислоту і замочити тюль в отриманому розчині приблизно на 2 години. Після завершення цього часу тюль слід випрати, як зазвичай.

Ці 4 ефективні способи неодмінно допоможуть вам без зайвих зусиль повернути білосніжний колір тюлю
Ці 4 ефективні способи неодмінно допоможуть вам без зайвих зусиль повернути білосніжний колір тюлю

Сода

Для цього способу потрібно налити у тазик теплу воду, розвести у ній 50 г порошку для прання та дві столові ложки соди. В отриманому розчині тюль слід залишити приблизно на 25-30 хвилин, а потім випрати його, як зазвичай.

Нашатирний спирт та перекис

Цей метод на відмінно видаляє застарілі забруднення від пилу та жиру. Для цього потрібно змішати дві столові ложки нашатирного спирту і три столові ложки перекису, а потім розвести отриману суміш у 10 л теплої води і замочити фіранки на 60 хвилин.

Після завершення замочування ретельно прополощіть тюль, відтисніть та висушіть. Однак цей спосіб підходить виключно для тюлю виготовленого з органзи або бавовни.

Популярне

Подібні новини