Одяг буде як новенький! Готую цей “чудо” розчин – і застарілі жовті плями на білому зникають за 2 хвилини

Одяг білого кольору знайдеться у гардеробі практично кожного з нас, оскільки він вважається базовим. Однак такі речі мають один значний недолік – вони дуже швидко забруднюються і стають негарними.

Часто люди стикаються з проблемою жовтих плям від поту, які доволі важко вивести. Однак не слід хвилюватися і тим більше викидати такі речі на смітник, адже їм все ще можна повернути кришталеву чистоту.

Розповідаємо далі в матеріалі, за допомогою яких доступних засобів можна легко прибрати жовті застарілі плями на білому одязі.

Перекис водню

Для цього методу налийте невелику кількість перекису водню на ділянку з плямою та залиште на декілька годин. Однак, якщо перекис не допомагає, рекомендується додати одну столову ложку засобу для миття посуду, дві столові ложки соди та залишити ще приблизно на 60 хвилин. Вкінці виперіть одяг за допомогою пральної машинки.

Лимонна кислота

Для цього способу радять в одній склянці води розчинити одну чайну ложку лимонної кислоти та змочити отриманим розчином плями жовтого кольору, а потім залишити річ приблизно на 60 хвилин і після цього випрати як зазвичай. Крім того, соком лимона можна замінити лимонну кислоту.

З цим розчином можу легко прибрати застарілі жовті плями
З цим розчином можу легко прибрати застарілі жовті плями

Сода та оцет

Перш за все з’єднайте в чистій мисці одну столову ложку оцту та соди, все ретельно перемішайте до утворення пасти. Після цього за допомогою зубної щітки слід почати втирати отриману пасту в забруднену поверхню та залишити на кілька хвилин, а потім, коли жовті плями стануть світлішими, одяг потрібно випрати в пральній машинці.

Господарське мило

Таке мило є універсальним помічником для більшості господинь. Для цього способу достатньо намилити жовті плями господарським милом та залишити на 25-30 хвилин, а потім випрати річ.

Оцет

Потрібно розвести оцет з водою у співвідношенні 1:1, взяти шматочок вати та змочити його в отриманому розчині. Після цього слід покласти зволожену вату на забруднену ділянку та залишити орієнтовно на 30 хвилин, а потім випрати плями за допомогою господарського мила. За необхідності процедуру рекомендують повторити ще раз.

Популярне

Подібні новини