1 столова ложка цього засобу на 30 кущів томатів – і плодоносити будуть до кінця вересня: сусід Ілля сказав

У серпні ви можете удобрити помідори так, що вони будуть плодоносити до самого кінця вересня. Для цього потрібно всього лише скористатись порадою бувалих городників.

Вже майже завершилось літо – серпень добігає кінця. Цей час називають найважчим для городників. У цей момент починається “навала” фітофтори, а ночі поступово холоднішають. Слимаків на городі стає дедалі більше, а тому й догляд за томатами ускладнюється.

За словами знавців, зараз важливо не втратити врожай, на який ви витратили так багато власного часу та сил. Важливо не втратити наснаги на фінішній прямій, а також – вгадати правильне добрив для покращення та подовження врожайності.

Як правильно удобрювати помідори

Оскільки зі зволоженням ґрунту зараз проблем немає, хоча б про це ви можете не перейматись. Загальна вологість повітря збільшується у серпні, чого вистачає і помідорам. Листя “п’є” воду, а тому удобрення краще вносити по листку. Разом із водою рослини можуть вбирати у себе інфекції, а тому важливо дати їм сили для того, аби вони протистояли різноманітним хворобам.

Експерти назвали добриво, яке найкраще використовувати для удобрення помідорів на грядці

Прекрасний варіант добрива для помідорів наприкінці серпня – “Маг-Бор”. У складі підживлення два компоненти, які так потрібні рослині саме в цей період сезону – магній і бор. Використовується підкормка дуже просто і не забирає у вас часу.

Експерти назвали добриво, яке найкраще використовувати для удобрення помідорів на грядці
Експерти назвали добриво, яке найкраще використовувати для удобрення помідорів на грядці

Основна перевага такої підкормки – простота використання. Всього 1 столової ложки з гіркою вистачить для удобрення 30 кущів помідорів. Розведіть засіб у 10 літрах води, а потім використовуйте для поливу рослин у теплиці та відкритому ґрунті. Ефективність та відносно низька ціна – ось чому це добриво має таку популярність.

Популярне

Подібні новини