Капуста просто шаленіє від цього копійчаного “еліксиру”: всього 4 ложки на відро, і врожаю – хоч відбавляй

У сьогоднішній статті ми розповімо про те, як потрібно підгодувати капусту простим аптечним засобом, щоб врожай був здоровим і дійсно великим.

Звісно, гарний врожай влітку залежить і від інших важливих факторів, тобто правильного догляду, регулярного поливу, а також відсутності шкідників. Але якщо з цим все в порядку, то можна підгодувати рослину, щоб капуста стала ще більшою і смачнішою.

Ця підгодівля дуже проста і складається лише з одного інгредієнта – звичайного аптечного перекису водню, який значно покращує врожай. Виявляється, капуста може отримати багато корисного зі складу цього простого засобу. Особливо важливий атомарний кисень, який насичує ґрунт, прискорює розвиток рослини, нормалізує формування качана і одночасно бореться з багатьма хворобами капусти.

Для приготування підгодівлі необхідно взяти чотири столові ложки перекису водню і розчинити їх у відрі чистої води кімнатної температури. Отриманою сумішшю поливаємо капусту прямо під корінь, використовуючи один літр на кожну рослину.

Городники розповіли про дієве підживлення для капусти
Городники розповіли про дієве підживлення для капусти

Через тиждень можна провести профілактичне обприскування розчином іншої концентрації. Для цього на три літри води беремо одну столову ложку перекису і обробляємо листя.

Перекис допомагає рослині на різних стадіях розвитку, від маленького паростка до вже великого сформованого качана. Дія перекису помітна майже відразу: кущ оживає, листя набуває здорового кольору, а качан починає рости значно інтенсивніше. Все це сприяє отриманню великого та смачного врожаю.

Обов’язково радимо скористатися нашими простими рекомендаціями, щоб отримати дійсно здоровий та гарний врожай.

Популярне

Подібні новини