Квіти, щоб “випендритися”: 6 рослин мого саду, якими я дивую рідню та сусідів, а особливо – маму чоловіка

Хочете створити гарний доглянутий сад без великих витрат та зусиль? Розповідаємо, на які рослини слід звернути увагу, щоб перетворити ділянку на справжню оазу.

Власний сад — це справжній скарб і морока для кожного господаря. Редакція сайту “Добрі новини” знайшла для вас 6 рослин, які потішать своїм неперевершеним виглядом і їм зовсім не потрібна буде ваша увага.

Першою у цьому списку є пампасна трава. Вже, мабуть, за назвою зрозуміло, що догляд за цією красунею буде мінімальним. Рекомендуємо обрати різновид “Кортадерія Срібляста Rose”. Великі пухнасті “віники” рожевого кольору нагадують фламінго та чудово впишуться у ділянку. Після висихання їм можна подарувати друге життя, поставивши у вазу, як сухоцвіти.

Садівник назвав 6 найкращих рослин, які перетворять ділянку в оазу

Лаванда та ехінацея — дві рослини, які виглядають неймовірно, але не будуть вас турбувати частим поливом чи розкислюванням землі. Квіти дивують неймовірним цвітінням і ароматом. Лаванду потім можна засушити та підкладати у кишені пальт, шуб, аби не завелася моль.

Лілії також стануть чудовою прикрасою саду. Вони легко ростуть і потребують мінімального втручання. Головне обирати азіатські гібриди. Їхні квітки без запаху, а тому їх можна ставити в оселі та висаджувати у зоні альтанок. Від них не болить голова і вони не викликають алергічних реакцій у тварин.

Садівник назвав 6 найкращих рослин, які перетворять ділянку в оазу

Гарно виглядає у саду барбарис. Це чагарникова рослина, яка ідеально вписується у ландшафт. Мороки з цими кущами майже немає, хіба що час від часу підрізати та формувати.

Не забувайте і про нашу українську калину! Її кущі з полум’яно-червоними ягідками стануть окрасою будь-якого подвір’я. Взимку вона буде приваблювати птахів. Ця рослина пізно дає плоди і майже не боїться холоду чи спеки. Росте гарно у тіні та на сонці.

Популярне

Подібні новини