80-річна бабуся показала 5 дієвих способів, які допомагають легко прибрати плями від горіха з рук

Молоді горіхи мають чудовий смак, проте їх очищення є досить складним процесом. Крім того, після чистки зелених горіхів шкіра на руках покривається плямами, які доволі важко відмити.

Під час сезону збору та очищення врожаю волоських горіхів на руках практично завжди з’являються плями, які, як здається багатьом, доволі важко прибрати. Розповідаємо далі в матеріалі, як без зайвих зусиль можна досить швидко відмити плями від горіха з рук, використовуючи будь-який із цих п’яти простих методів.

Плями чорного кольору від волоських горіхів майже неможливо видалити простою водою з крана, навіть із використанням мила. Експерти рекомендують звернути увагу на кілька корисних порад, які допоможуть ефективно очистити шкіру.

Зокрема, для того щоб швидше позбутися темних слідів від горіхів, спробуйте кілька разів помити посуд вручну або попрати одяг. Миючі засоби для посуду чи пральний порошок добре розчиняють стійкі забруднення, включаючи чорні плями від горіхів.

Лимонний сік також є дієвим способом очистити руки від плям, що залишаються після чищення волоських горіхів. Просто розріжте лимон навпіл і протріть його соком шкіру в забруднених місцях. Для досягнення кращого результату повторіть процедуру кілька разів.

Для прибирання плям від горіха з рук вже роками використовую ці 5 ефективних способів
Для прибирання плям від горіха з рук вже роками використовую ці 5 ефективних способів

Наступним ефективним методом є використання соку винограду. Розімніть кілька стиглих ягід, і отриману масу нанесіть на забруднену шкіру. Потім руки слід обгорнути бинтом, зверху обмотати целофаном і залишити приблизно на 25-30 хвилин. Після цього ретельно помийте руки.

Чорні плями також можна видалити за допомогою господарського мила. Натерте мило змішайте з невеликою кількістю води до отримання суміші, що нагадує сметану, нанесіть на шкіру і залиште орієнтовно на 15 хвилин. Для ще кращого ефекту можна обгорнути руки целофаном. Після цього зніміть його та потріть руки за допомогою зубної щітки. Це слід робити дуже обережно, щоб уникнути пошкоджень.

Крім того, очищення шкіри від плям можна також провести за допомогою ванночки для рук. Спочатку розпарте шкіру, потім для очищення долонь застосуйте пілінг. Після завершення процедури не забудьте зволожити шкіру кремом.

Популярне

Подібні новини