У вересні даю 3 краплі на 1 літр води і томатів, перців та огірків наростає море: ця хитрість на вагу золота

Бурштинова кислота — це абсолютно нешкідливий та ефективний засіб для стимуляції розвитку та підтримання життєдіяльності рослин. Розповідаємо, як використовувати.

Бурштинова кислота є відмінним помічником у подоланні стресів, викликаних несприятливими погодними умовами, а також у боротьбі з різними хворобами. Дачники добре знають і вже випробували на практиці всі корисні властивості бурштинової кислоти.

Вона покращує роботу корисних мікроорганізмів у ґрунті, допомагає рослинам краще засвоювати з ґрунту необхідні мікроелементи, стимулює діяльність коренів у поглинанні мінералів та вітамінів, а також сприяє збільшенню врожайності овочевих культур, таких як перець, томати та огірки.

Плоди після обробки бурштиновою кислотою стають смачнішими й соковитішими, корисна мікрофлора ґрунту активізується, а самі рослини зміцнюють свій листовий апарат, стають стійкішими до температурних стресів, хвороб та шкідників.

Агрономи розповіли про ефективне добриво для овочів
Агрономи розповіли про ефективне добриво для овочів

Як ви бачите, переваг у такого підживлення багато, причому воно абсолютно нешкідливе для будь-яких рослин. Перець, огірки та томати реагують на нього особливо добре. Такий засіб легко замінює будь-які дорогі стимулятори.

Для приготування розчину спочатку необхідно розвести один грам порошку бурштинової кислоти у склянці теплої води, після чого довести обсяг до одного літра. Цим розчином потрібно рясно обприскати рослини по листю, а залишки вилити в ґрунт під корінь. Уже наступного дня після обробки ви зможете помітити, що рослини оживають і починають активніше плодоносити. Огірочки стануть хрусткими, а томати й перець — дуже м’ясистими та солодкими.

Популярне

Подібні новини