Грошове дерево на вікні цвіте з шаленою швидкістю і майже постійно, сусідки обзаздрилися! Секрет 1 – полив

Грошове дерево — частий гість наших інтер'єрів. Виявляється воно ще й вміє квітнути! Розповідаємо, що потрібно для цього зробити, аби насолоджуватися бутонами.

Грошове дерево, воно ж красула або “товстянка” — прекрасний мешканець для наших осель. Догляду мінімум! Проте, якщо ви хочете, аби ваш зелений улюбленець ще й розквітнув, тут треба трішки почаклувати над ним.

У цьому нам допоможе звичайний аспірин. Цей препарат, який, мабуть, є у кожного в аптечці, виготовляється з саліцилової кислоти, яка є основним активним інгредієнтом. Цей компонент своєю чергою, спочатку отримувалася з кори верби.

Експерти розповіли про народні прикмети у Вербну неділю для залучення достатку та щастя
Знавці розповіли, як простимулювати грошове дерево до цвітіння

Виявляється, це мікроелемент не лише легко знімає головний біль, а й служить справжнім фітогормоном для рослин, стимулюючи ріст та розвиток рослини. Завдяки цьому грошове дерево не лише стає більш здоровим та міцним, але й починає активно цвісти, перетворюючи ваш підвіконник на справжній оазис.

То ж, як зробити з аспірину добриво для грошового дерева?

Щоб допомогти товстянці випустити бутони, потрібно в 1 літрі води розмішати 1 таблетку аспірину, попередньо розтовчену в порошок. Отриманим розчином слід поливати рослину під корінь після стандартного поливу або обприскування ґрунту звичайною теплою водою. Достатньо проводити таку процедуру тричі на місяць, і результат не забариться.

Експерти назвали ідеальне місце, куди потрібно поставити товстянку у своєму домі для достатку
Знавці розповіли, як простимулювати грошове дерево до цвітіння

Ну, і на останок, давайте пригадаємо прикмети, пов’язані з товстянкою.

Вважається, що якщо грошове дерево цвіте, то це сигналізує про прихід добробуту та процвітання у домі. Існує навіть повір’я, що під час цвітіння красули в сім’ю має прийти значна фінансова удача. Інша прикмета каже, що доглянута рослина з густим листям приносить своєму господарю стабільність та достаток. Тому, окрім належного догляду, не забудьте подякувати рослині за її красу та енергію.

Популярне

Подібні новини