3 помилки в ремонті, які більше ніколи не повторю: ці непродумані рішення можуть сильно ускладнити ваш побут

Не завжди та далеко не всі рішення в ремонті можуть стати вдалими. Розповідаємо про ті, що точно здатні додати клопоту у вашому повсякденному житті.

Тільки той, хто нічого не робить, ніколи не помиляється. У ремонтній справі така фраза залишається актуальною протягом довгих років. Проте, на досвіді інших людей ви можете зробити висновок і не припуститись помилок у своєму домі.

Помилки у ремонті

Темна матова плитка у ванній кімнаті стане викликом для вас. Матові поверхні експерти називають підступними, адже на них завжди особливо добре видно відбитки, пил і бруд. Темні кольори лише підсилюють ефект і звертають увагу на недоліки.

Розводи на стінах – окрема тема. Якщо у вашому будинку жорстка вода, то ви можете зіткнутись ще й із нальотом на плитці. Саме тому краще обрати світлу плитку або ж приготуватись до щоденного прибирання.

Експерти назвали найпопулярніші помилки у ремонті, які здатні ускладнити повсякденне життя

Непродумане розташування розеток – ще одна проблема. На кухні така ситуація особливо актуальна. Хтось забуває про витяжку, інші не рахують кількість побутової техніки з потребою постійного живлення, а комусь не вистачає розетки у ванній – для дзеркала з підсвіткою.

Відмова від шумоізоляції – ще одна популярна проблема. Мешканці багатоквартирних будинків не з чуток знають, про що йде мова. Відмовляючись від ізоляції, важливо аналізувати та враховувати всі аспекти, з якими ви можете зіткнутись у майбутньому.

Експерти назвали найпопулярніші помилки у ремонті, які здатні ускладнити повсякденне життя
Експерти назвали найпопулярніші помилки у ремонті, які здатні ускладнити повсякденне життя

У будинках, де є стояки опалення, і взагалі обов’язково потрібно ізолювати труби – інакше ви завжди будете чути звук води. У панельних будинках радять ізолювати ще й розетки, адже вони можуть напряму поєднувати вашу спальню із сусідською.

Популярне

Подібні новини