Добра свекруха показала, як зробити з хирлявих перців справжніх богатирів: розвожу 5 г цього на відро. Вау!

Чи плануєте вирощувати перець? Чудова ідея! Адже цей овоч сповнений вітамінів і несе в собі палітру смаків, а від різноманітності його кольорів розбігаються очі.

Крім цього, перець рекомендований людям, які страждають на хвороби судин, шкіри, очей та нервової системи.

Цей овоч славиться багатством вітамінів, завдяки чому один солодкий перець забезпечить вам 100-150% добової норми вітаміну С. До речі, колір перцю теж має значення, адже в перці різних кольорів міститься різна кількість вітамінів.

Крім способів вирощування перцю, велике значення має також спосіб його удобрення. Як треба удобрювати перець, щоб до вересня він повністю дозрів, був смачним та соковитим? Є один простий спосіб — калійне підживлення, зокрема добре підходить гумат калію.

Городники розповіли, як пришвидшити дозрівання перцю
Городники розповіли, як пришвидшити дозрівання перцю

Це мінеральне добриво, що впливає на формування плодів, містить необхідний набір мікроелементів, які належним чином живлять овоч. Це своєрідний стимулятор зростання. Гумати існують у формі порошку, таблеток та в рідкому вигляді. Розглянемо застосування гумату у формі порошку: на 10 л теплої води достатньо 5-6 г добрива.

Необхідно поливати під кожен корінь по 0,5 літра, попередньо переконавшись, що земля волога. Приготовлений розчин може зберігатися близько тижня. Якщо говорити про гумат у готовій рідкій формі, уважно ознайомтеся з інструкцією, звертаючи увагу на те, яку кількість рідини необхідно змішати з водою. Рекомендовано удобрювати ґрунт гуматом тричі за сезон.

При удобренні гуматом та належному догляді за рослиною ви отримаєте бажаний результат, і у вашому городі не залишиться недозрілого перцю.

Популярне

Подібні новини