Дідусь Коля здивував село: капає 10 крапель цього на відро – і огірки родять до снігу! Рецепт розкрито

Осінь — це саме той час, щоб підготувати ґрунт для культур та збільшити ймовірність багатого врожаю наступного року. Вересень — чудовий місяць для цього.

Вересень — чудовий місяць для того, щоб підгодувати огірки засобами, які захищатимуть їх у період холодів.

Для цього добре підходять такі засоби, як йод і зеленка. Вони сприяють збільшенню врожаю, допомагають боротися з різними захворюваннями та мають антисептичні властивості завдяки вмісту міді. Крім того, вони містять велику кількість важливих мікроелементів, завдяки чому йод і зеленка є ефективними добривами.

Завдяки вмісту міді у зеленці цей засіб відмінно підходить для насичення болотистих ґрунтів. Заповнити нестачу міді можна також за допомогою бордоської рідини і окису міді.

Як примножити врожай овочів: поради агронома
Як примножити врожай овочів: поради агронома

Використовуючи ці засоби, можна збільшити терміни плодоношення культури, а також кількість зав’язей на наступний сезон. Вони відмінно борються з прикореневою гниллю.

Щоб приготувати засіб, необхідно додати 10 крапель зеленки у відро води, а також зробити розчин, додавши 10 крапель йоду у відро води. Цими розчинами потрібно обприскувати огірки з усіх боків.

Також зеленкою та йодом можна змащувати стебла огірків на 10 сантиметрів від землі, розводячи засіб у чистій воді у співвідношенні один до двох.

Для боротьби з грибковими захворюваннями достатньо провести дві обробки. Для профілактики або позбавлення від борошнистої роси розчиніть 10 мілілітрів зеленки, 2 літри сироватки та 50 грамів сечовини у відрі води та обприскайте листя і стебла з усіх боків.

Популярне

Подібні новини