Вікна будуть чистими аж до наступного літа – просто додайте у воду 1 дрібку цього “рожевого золота”

Миття вікон є не дуже складним завданням, однак воно вимагає великої кількості сил та часу. Тому, щоб значно полегшити вирішення цієї задачі, необхідно знати одну маленьку хитрість.

Вересень є тим місяцем, у якому переважна більшість старанних господинь починає проводити генеральне прибирання, у тому числі й миття вікон, оскільки необхідно встигнути виконати всі свої справи до приходу холодів. Тому, щоб вікна якнайдовше залишалися чистенькими протягом усього року, неймовірно кмітливі господині використовують один всім відомий і доступний розчин.

Крім того, навіть одні з найдорожчих спеціальних засобів, призначених для миття вікон, не дають такого ж самого дивовижного та довготривалого результату. Розповідаємо далі в матеріалі, яким саме засобом слід провести обробку скла, щоб можна було створити захисну плівку на вікні, котра допоможе зберегти ваші вікна чистенькими аж до настання наступного літнього сезону.

Найкращий підручний засіб для миття вікон

Найбільш дієвим засобом для миття вікон є розчин звичайної марганцівки. Для того щоб власноруч зробити цей мийний “чудо” засіб, необхідно налити теплу воду в тазик, додати на кінчику ножа марганцівку таким чином, щоб готова рідина в результаті вийшла ледь рожевого кольору. А для того, щоб посилити ефект, рекомендується додати один ковпачок кондиціонера для білизни та все дуже ретельно перемішати.

Додайте цей засіб у воду під час миття вікон – і він допоможе створити захисну плівку від бруду та пилу
Додайте цей засіб у воду під час миття вікон – і він допоможе створити захисну плівку від бруду та пилу

Правильне миття вікон за допомогою розчину марганцівки

Потрібно за допомогою ганчірки нанести отриманий мийний засіб на віконне скло, а потім відразу ж вимити, використовуючи чисту воду. Після цього вікна треба витерти насухо за допомогою чистенької ганчірки, виготовленої з мікрофібри.

Результат після такого “потужного” засобу буде видно одразу ж, оскільки марганцівка здатна не тільки чудово змивати всі будь-які забруднення, але й наділена антисептичними властивостями. До того ж, кондиціонер для білизни здатний утворити захисну плівку на поверхні скла, котра буде надавати вашим вікнам неперевершений блиск і в подальшому запобігатиме прилипанню пилу та іншого бруду.

Популярне

Подібні новини