“Зелений еліксир” для огірків: фермер Іван розкрив секрет пізнього врожаю. Плоди – солодші за мед

Якщо ви хочете аж до заморозків збирати з грядок смачні огірочки, то прочитайте сьогоднішню статтю до кінця, і ви отримаєте багато цікавої інформації.

Існує засіб під назвою хлорела, який здатний сприятливо впливати на розвиток огірків, активізувати їх зростання, прискорювати формування коренів та утворення зав’язей. Він позитивно впливає на стійкість пагонів до інфекцій та шкідників, допомагає рослинам адаптуватися до умов навколишнього середовища, особливо до перепадів температур.

Також хлорела нормалізує стан пагонів та колір листя, гальмує вимивання корисних речовин з ґрунту та вдосконалює його структуру, насичуючи мінералами.

Особливою перевагою цього засобу є те, що він здатний поліпшувати зовнішній вигляд рослин, відновлювати зів’ялі частини, збільшувати врожайність та посилювати смак огірків.

Городники розповіли, як продовжити плодоношення огірків
Городники розповіли, як продовжити плодоношення огірків

Для приготування цілющої підкормки вам потрібно подрібнити половину відра бур’яну під назвою мокриця, залити його водою та настоювати на сонці або в теплому місці кілька днів. Якщо такого бур’яну під рукою немає, можна використовувати будь-який інший бур’ян або звичайну траву.

Після того як настій готовий, його потрібно процідити й додати до нього 500 мілілітрів хлорели та 500 мілілітрів молока. Все ретельно перемішайте й обприскуйте цим розчином огірки з усіх боків.

Молоко додається для того, щоб наситити огірки кальцієм, магнієм, калієм, марганцем, залізом, азотом, фосфором і сіркою. Оскільки багато комах не переносять лактозу, молоко служить додатковим захисним бар’єром, який не підпускає шкідників до ваших огірків.

Популярне

Подібні новини