Баба Оксана знайшла “два в одному” для городу: 0,5 л цього – і земля родюча, а хвороби як корова язиком

У цій статті ми розповімо про дуже корисний засіб для вашого городу, після застосування якого всі хвороби та шкідники із ґрунту повністю зникнуть.

Ви ж пам’ятаєте, що обробляти ґрунт восени дуже важливо, адже це дозволяє вигнати всіх шкідників і знищити хвороби перед майбутніми посадками. Від цього залежатиме врожайність наступного року.

Препарат під назвою “Трихоплант” можна використовувати на будь-якій дачній ділянці, оскільки він абсолютно нешкідливий для всіх рослин та плодів. Основою препарату є грибок Триходерма, який активізується в структурах ґрунту та розмножує свою колонію.

Ця колонія бореться з грибковими спорами, конкуруючи з ними за поживні речовини, та знищує всі патологічні мікроорганізми. Збудники хвороб гинуть у будь-яку пору року, зокрема й восени. Величезною перевагою цього препарату є можливість його використання навіть тоді, коли на ділянці ще залишаються культурні рослини та плоди.

Городники назвали добриво, яке дезінфікує грядки
Городники назвали добриво, яке дезінфікує грядки

Грибки, окрім боротьби зі шкідниками, служать також чудовим добривом для рослин, стимулюючи їх коріння до кращого засвоєння корисних речовин. Вони розпушують ґрунт і насичують його киснем. Для обробки необхідно приготувати слабоконцентрований розчин препарату “Трихоплант”. Беремо 100 мілілітрів препарату, розводимо в одному відрі води, ретельно перемішуємо й відразу починаємо поливати ґрунт на ділянці.

Після того як уся земля буде оброблена препаратом, необхідно зверху полити її чистою водою. Це дозволить спорам корисного грибка проникнути глибше в ґрунт, краще вплинути на шкідників та бактерії, а також підняти корисні речовини з глибини нагору.

Популярне

Подібні новини