Кума, яка працювала в Єгипті, розкрила трюк: складає мокру постіль “книжкою” – і вона гладенька, як у готелі

Існує безліч способів прасування речей. І так, для них зовсім не потрібна прска. Розповідаємо про хитрощі, які допоможуть вилядати на мільйон навіть за відсутності світла.

Праска вже давно перестала бути розкішшю — вона є в кожному домі. Щоденне прасування речей стало традицією. Існує безліч порад про те, як правильно прасувати одяг. Але що робити, якщо ви раптом опинилися в ситуації, коли праски під рукою немає? Розповідаємо, як назавжди забути про проблему м’ятих речей, навіть коли ви без праски.

Візьміть м’яту річ, наприклад, футболку. Бризніть на неї водою та добре потрясіть протягом двох хвилин. Готово! Те саме легко можна повторити з легкими брюками, спідницями, сукнями, сорочками та кофтинами.

Як виявляється, для того щоб вирівняти зім’ятий одяг, потрібно лише трішки води. Цей метод прасування дійсно дуже легкий та корисний. Тож він неодмінно стане вам у нагоді. Особливо це актуально, враховуючи часті відключення світла.

Експерти розповіли, як випрасувати одяг без праски
Експерти розповіли, як випрасувати одяг без праски

Також можна прасувати постіль без праски. За допомогою цього лайфхака речі після прання виглядатимуть акуратно випрасуваними без використання праски та інших пристроїв. Коли програма прання завершиться, постільну білизну необхідно дістати з барабана. Ще вологою її потрібно акуратно розрівняти і скласти так, ніби ви готуєтеся покласти її на полицю в шафу.

Складену постіль залишіть на декілька годин на рівній поверхні. Під власною вагою тканина розгладиться. Після цього розвісьте її на мотузці до повного висихання.

Є ще один спосіб прасування білизни без праски. Її можна згорнути, коли вона ще трохи волога, у рулон.

Головне — вибрати потрібний момент: білизна повинна бути не надто вологою, але й не зовсім сухою.

Як бачите, зовсім не обов’язково мати вдома праску, щоб одяг був рівненьким та охайним. Беріть на замітку вищевказані способи, які значно полегшать вам життя!

Популярне

Подібні новини