Просто засипала цим “білим золотом” бурʼяни і пішла спати: на ранок вся ділянка — чистенька, без травинки

Бур'яни між плиткою — те ще випробування для кожного господаря. Розповідаємо, як легко і без турбот позбутися нав'язливих травинок на подвір'ї.

Бур’яни, що проростають між плитками тротуару, можуть перетворити навіть найбільш доглянуту ділянку на захаращену місцину, і боротися з ними часом буває непросто. Якщо вам потрібен швидкий та надійний спосіб позбутися їх, рекомендуємо використати метод, який знайшла редакція сайту “Добрі новини”. Важливо зазначити, що після обробки цим способом на оброблених ділянках не виросте жодна рослина, навіть корисна.

Городники підказали, як найбільш ефективно позбутися бур'янів
Садівники розповіли, чим швидко та ефективно вивести бур’ян з-під плитки

Серед найбезпечніших і водночас ефективних рішень для боротьби з бур’янами – використання харчової соди. Вона точно є на вашій кухні. Щоб позбутися непотрібної рослинності у швах між плиткою, достатньо рівномірно посипати порошок по поверхні плитки, а потім за допомогою мітли змести її у шви. Після цього налийте туди трохи води. Ця суміш роз’їсть коріння бур’янів, що залягають достатньо глибоко.

Знову ж таки звертаємо увагу, що цей метод працює виключно на тих ділянках, де ви не плануєте щось садити. Карбонат натрію робить ґрунт лужним та просто непридатним для проростання рослин. Тому на городі чи газоні з цим краще не експериментувати.

Аграрії підказали 10 маловідомих способів боротьби з бур'янами
Садівники розповіли, чим швидко та ефективно вивести бур’ян з-під плитки

Якщо ж вам просто-напросто ліньки морочитися з содою, то на допомогу прийде окріп. Гаряча вода має здатність миттєво знищувати коріння та насіння бур’янів. Для цього вам потрібно закип’ятити воду і акуратно влити її у зазори між плитками. Під час обробки важливо лити воду безпосередньо на бур’яни, уникаючи зайвого розбризкування, щоб не пошкодити садове покриття. Цей спосіб не тільки знищує бур’яни, але й пом’якшує ґрунт, полегшуючи видалення залишків рослин.

Популярне

Подібні новини