П’ять стрижок на коротке волосся, які набирають шаленої популярності після 50 років: як у Мозгової і Кароль

Після 50 років деякі жінки помічають, що їхнє волосся стало рідшим і тоншим. З часом густота зменшується через природні гормональні зміни в організмі.

У такій ситуації коротка стрижка, яка додає об’єму, стає одним із найефективніших рішень для жінок елегантного віку. До того ж на короткому волоссі легше створити бажаний об’єм, а як додатковий бонус – така стрижка має ще й омолоджувальний ефект.

Відтак короткі стрижки, що додають об’єм, є чудовим рішенням для жінок у віці, допомагаючи вирішити проблему рідкого волосся.

Боб з чубчиком

Боб – чудова коротка жіноча стрижка для жінок у віці. Доповнити її можна чубчиком з плавними зрізами. Придивіться до варіантів у вигляді шторок та французького чубчика, вони виглядають витончено та елегантно на жінках будь-якого віку.

Піксі

Короткі стрижки для жінок після 50 не можна уявити без модної піксі. Ультракороткий чубчик підійде для ефектного обрамлення обличчя, а подовжений допоможе скоригувати кути і приховати все, що викликає сумніви.

Ці 5 стрижок на коротке волосся – неймовірно популярні після 50 років: омолоджують і додають об'єму
Ці 5 стрижок на коротке волосся – неймовірно популярні після 50 років: омолоджують і додають об’єму

Асиметрія з чубчиком

Стильні короткі стрижки для жінок за 50 – це різні варіанти з асиметрією, які добре виглядатимуть на володарках круглого та квадратного обличчя.

Елегантне каре або боб-каре з чубчиком

Каре з чубчиком – знакова зачіска в модній індустрії. Незважаючи на важкість, яка здається, це відмінний варіант для жінок з високим лобом. Також каре дуже добре доповнить легший косий або рваний чубчик.

Короткий каскад

Якщо в молодості ви віддавали перевагу гладко зачесаному волоссю або часто збирали його в акуратний пучок, а у віці 50+ вирішили спробувати короткий каскад, тоді візуально ви зможете помітно зменшити свій вік. Багатошаровість і рухливі пасма такої стрижки створюють ефект “миттєвого омолодження”.

Як бачите, красиві стрижки для жінок після 50 на коротке тонке волосся – це не міф. Вони дійсно приємно молодять, чудово виглядають, дозволяють створити об’єм і уникнути неохайного сплутування.

Популярне

Подібні новини