Ці томати ми збираємо вже 4-й місяць і здається вони не закінчаться ніколи: найродючіший сорт помідорів

Бажаєте отримати щедрий врожай помідорів, який будете збирати ще і ще? Редакція сайту "Добрі новини" знайшла цікавий сорт, який потішить гарною родючістю.

Ви не повірите, але деякі сорти здатні родити по 3 і навіть по 4 рази за сезон. Одним з таких є томат “Солероссо F1”.

Якщо вірити відгукам дачників — це справжній чемпіон серед помідорів, який дає щедрий врожай аж протягом чотирьох місяців. Уже через 90-95 днів після висіву ви зможете збирати перші стиглі плоди, а після цього рослина продовжує рости і знову тішить зав’язями.

Як приготувати пружні мариновані помідори
Городники назвали родючий сорт томатів, який дає врожай 4 місяці

Кущі виростають компактні з запашним зеленим листям. На них достигають круглі, яскраво-червоні плоди вагою 55-60 грамів. Вони не тільки гарно виглядають, але й дуже смачні — вони соковиті, з легкою солодкуватістю, м’які, але водночас м’ясисті. Завдяки своїй тонкій, але міцній шкірці, помідори добре зберігаються і їх легко транспортувати. Вони ідеально підходять для того, щоб з’їсти свіжими, або ж переробити на соус чи консерви.

Сорт також має важливу перевагу — він стійкий до багатьох хвороб, які можуть пошкоджувати інші сорти томатів. Це означає, що вирощувати цей сорт легше, і ви отримуєте здорові та якісні плоди без зайвих проблем. Різновид добре переносить пересадку, не скидаючи суцвіття, що дозволяє рослині продовжувати формувати зав’язі. Щоб рослина добре родила, їй потрібен регулярний полив, прополювання і підгодівля.

Найкращі сорти помідорів для відкритої грядки
Городники назвали родючий сорт томатів, який дає врожай 4 місяці

Втім, деякі городники також скаржаться, що Солероссо може виростати досить дрібним, як чері. Що на це впливає — не зрозуміло, але чимало хто схиляється до думки, що скоріше за все проблема була в поливі та недостатньому підживленні. Також є теорія про те, що ймовірно посадили на геть затіненій ділянці.

Популярне

Подібні новини