Баба Настя розкрила секрет: 2 столові ложки цього + 20 хвилин = шкарпетки білі, як сніг Карпатських гір

Щоб повернути білосніжним шкарпеткам "товарний" вигляд не знадобляться дорогі засоби. Сьогодні ми розповімо про елементарний спосіб, який не займе багато часу, проте є дуже ефективним.

Багато господинь стикаються з проблемою відбілювання шкарпеток чи іншого одягу світлого кольору. Якщо вам здається, що доведеться попрощатися з улюбленою річчю – не поспішайте!

У сьогоднішній статті ми розповімо про дуже простий та ефективний спосіб повернути речам колишню білизну.

До того ж, все необхідне точно є на вашій кухні, а саме 9%-й оцет, мило та сода.

Даний метод не вимагає особливих навичок та умінь, також він зовсім безпечний, так що ви можете не побоюватися виникнення алергічних реакцій.

Насамперед просто випрайте їх у мильному розчині. Так ви видалите забруднення, але при цьому у виробів залишиться неприємний сірий відтінок. Після прання нанесіть на шкарпетки трохи харчової соди.

Експерти розповіли, як легко відбілити шкарпетки

Наносити порошок слід на найбільш забруднені ділянки. Потім залийте шкарпетки оцтом і залиште в такому стані приблизно на 20 хвилин. Сода вступить у хімічну реакцію з оцтом, у результаті чого всі забруднення з вашого виробу будуть видалені.

Після цього часу знову помістіть виріб у мильний розчин і випрайте. Ви здивуєтесь, наскільки чистими стануть ваші речі.

Даний спосіб допоможе вам повернути своїм речам сяючу білизну. Він дуже простий і абсолютно безпечний. Використовувати його можна не тільки для прання шкарпеток – ви можете застосовувати даний метод навіть для прання дитячих речей.

А інгредієнти для такого очищення є в кожному будинку. Ось так із підручних інгредієнтів можна швидко зробити ефективний засіб.

Популярне

Подібні новини