Моя бабуся завжди кидає чайний пакетик у раковину з посудом. Дізнавшись причину — роблю так само!

Використання чайних пакетиків лише приготуванням ароматного напою не закінчуються. Досвідчені госоподині знають безліч способів використати їх повторно в господарстві.

Сьогодні ми розповімо про цікаві способи повторного використання чайних пакетиків.

Якщо у вас на обличчі є невелике запалення або вас вкусив комар чи інші комаха – просто прикладіть на обличчя чайний пакетик. Також він допоможу якщо ви страждаєте від набряків.

Щоб позбутися неприємного запаху зі взуття – просто покладіть в нього чайний пакетик, який всотає всі “амбре”,

Також пакетик з чаю допоможе усунуть неприємний запах з холодильнику. Просто покладіть один або декілька між полицями і вони нейтралізують всі “пахучі” аромати.

Господині розповіли про несподівані способи використання чайних пакетиків
Господині розповіли про несподівані способи використання чайних пакетиків

Всі бачили на чашках коричневий наліт від чаю, який не завжди з першого разу змивається миючим засобом. Та й тут чайний пакетик буде, як знахідка. Ви можете просто заварити чай, а пакетик покласти в мисочку на деякий час. Потім просто використайте його в якості губки, і ваша чашка буде блищати чистотою.

Та й на цьому корисні властивості чайного пакетика не закінчуються! Досвідчені госоподині зазначають, що вони з легкістю допоможуть впоратися з жирним посудом.

Якщо під рукою немає миючих засобів чи гарячої води – замочіть посуд в воді з чайними пакетиками. В них міститься така речовина, як танін, який сприяє озчиненню жиру. Після цього вам залишиться лише змити посуд чистою водою.

Неодмінно спробуйте використати наші поради.

Популярне

Подібні новини