Навіщо досвідчені господині роблять дірку в губці для миття посуду: несподіваний лайфхак, який вас здивує

У кожної української господині вдома є губка для миття посуду. Та не всі знають, що є певні лайфхаки, які полегшать вам життя. Про них і поговоримо сьогодні.

Кухонна губка — незамінна помічниця в побуті, але водночас одна з найбрудніших речей у домі. Тому багато господинь задаються питанням, як використовувати губку, щоб вона завжди була під рукою, а навколо раковини було якомога менше надлишків вологи та брудних розводів.

Рішенням можуть стати органайзери, які ховаються в кухонних шафках. А якщо їх немає, виручить лайфхак із кухонною губкою, підглянутий нами в однієї подруги. Як і все в цьому житті, він має свої переваги та недоліки, але, сподіваємося, комусь такий спосіб використання губки все ж таки знадобиться.

Отже, як використовувати губку. Насамперед дістаньте нову губку та ножиці. Проріжте рівну лінію вздовж губки по центру, а потім виріжте невелику дірочку. З маленькою губкою така маніпуляція навряд чи принесе бажаний результат, тому краще взяти більшу. У нас вийшло приблизно так: тепер губку можна легко поставити на нове місце, де вона не залишатиме мокрих розводів — на носик крана на кухні.

Господині розповіли, навіщо вирізати дірку в губці для посуду
Господині розповіли, навіщо вирізати дірку в губці для посуду

Навіть якщо губка не зовсім суха, вода з неї капатиме прямо в раковину. Ніяких надлишків вологи, все чисто та акуратно. Це перевага, адже кухня повинна бути найчистішим і найорганізованішим місцем у домі.

Але є й недоліки, куди ж без них. По-перше, губка на крані буде дуже помітна. По-друге, користуватися губкою з діркою посередині, на нашу думку, не дуже зручно. Одним словом, вирішуйте самі, чи користуватися цим способом, чи обрати якийсь інший.

Популярне

Подібні новини