Як позбутися вдома від жуків, павуків та молі: пара крапель на 1 літр води – дієва порада від комах

Більшість павуків є нешкідливими для людини. Однак знати, що десь у будинку живуть членистоногі – сумнівне задоволення. Тому розповідаємо, як прибрати цих "небажаних гостей".

Мабуть, переважна більшість із нас у своєму житті стикалася з павуками, причому не один раз. Такі комахи не несуть загрози, однак велика кількість людей боїться їх аж до паніки. Крім того, поки ще тримається тепла погода, і ви відчиняєте вікна, на кухню чи в іншу кімнату з легкістю можуть потрапляти різні жуки. А що стосується молі, вона взагалі може навіть знищити улюблені речі. Тому, щоб без мороки прибрати всіх цих “небажаних гостей”, експерти вдалися до однієї простої хитрості.

Дієвий засіб для боротьби з комахами та павуками

Додайте у воду декілька крапель ефірної олії м’яти. Отриманим розчином помийте фасади й полички на вашій кухні. До того ж цією водою необхідно вимити підлогу та дуже ретельно протерти під пральною машиною і холодильником.

Крім того, таким розчином можна навіть помити шафи. Але для цього все ж таки краще використати ганчірку або скористатися чистою шваброю.

Уже навіть не пам'ятаю, коли востаннє бачила вдома жуків, павуків чи міль – допомогли ці чудо засоби
Уже навіть не пам’ятаю, коли востаннє бачила вдома жуків, павуків чи міль – допомогли ці чудо засоби

Засіб для усунення молі

Потрібно взяти тканинний мішечок і покласти у нього декілька сушених листків “лаврушки” (лаврового листя) та вату, просочену ефірною олією лаванди. Розмістіть такий мішечок у шафі чи гардеробній. Це ефективно допоможе захистити ваші улюблені речі від молі.

Засіб для знищення мурах

Щоб позбутися комах у квартирі, потрібно розмістити палички кориці на підвіконні, а краї вікон і плінтуси обробити олією перцевої м’яти, попередньо крапнувши її на ватний диск або тканину.

Крім того, експерти зазначають, що позбутися мурах також чудово допомагає олія гвоздики, адже вона має “потужний” та різкий аромат, який не дуже подобається дріб’язковим комахам.

Популярне

Подібні новини