Чарівна монетка під корінням: як посадити грошове дерево, щоб воно притягувало багатство, як магніт

Для правильного розвитку кімнатної рослини багато хто помилково вважає, що, купивши грошове дерево, в оселі одразу ж будуть водитися гроші. Однак слід знати кілька правил про розташування товстянки.

Фахівці в галузі квітникарства та фен-шуй стверджують, що толстянка володіє дуже сильною енергетикою. Але щоб ця енергетика була спрямована у правильне русло та почала працювати на благо, необхідно дотримуватися кількох правил розташування грошового дерева.

По-перше, грошовому дереву подобається світло, проте варто убезпечити його від потрапляння прямих променів сонця. Рекомендується поставити товстянку на тумбу поруч із південним вікном. По-друге, товстянка потребує свіжого повітря, однак слід виключити протяги або низьку температуру.

Вологість має бути помірною. Можна не ставити товстянку в спальні. Одним із оптимальних місць для товстянки є південно-східна сторона біля вікна. Якщо це спальня, то нічого страшного, адже грошове дерево здатне очищати повітря і покращувати сон господарів. Але якщо ваша спальня темна, то кімнатному рослині там точно не місце.

Експерти розповіли, де найкраще поставити товстянку вдома
Експерти розповіли, де найкраще поставити товстянку вдома

Як посадити товстянку, щоб у дім прийшло багатство?

Ні для кого не секрет, що листя товстянки схоже на монети, тому кімнатна рослина є символом добробуту. Проте грошове дерево слід не тільки правильно розташувати, а й висадити. По-перше, розводьте товстянку з гілочок, черешків або листків. По-друге, кімнатна рослина приверне успіх до того господаря, який не тільки його посадив, але й веде правильний догляд.

На дні горщика при висадці не забудьте розмістити дренажний шар. Зверху викладіть кілька монет і засипте ґрунтовою сумішшю. Як тільки товстянка приживеться, пов’яжіть на стовбур червону стрічку.

Неважливо, в якій кімнаті поставити товстянку: це може бути спальня чи кухня. Головне, щоб товстянка стояла на південно-східній стороні. При цьому приміщення має часто провітрюватися, мати оптимальну вологість повітря та постійно протиратися від пилу.

Дотримуючись таких простих правил, товстянка не тільки порадує вас швидким зростанням, а й відкриє нові фінансові потоки.

Популярне

Подібні новини