Кухар у ресторані запропонував додати 1 продукт у “класичне” Олів’є: салат стане ніжнішим і смачнішим

Знайдіть господиню, яка б ніколи в житті не готувала салат Олів'є – такої просто не існує. Втім, експерименти з рецептом проводила далеко не кожна з нас.

Один із найпопулярніших салатів у нашій країні – це “Олів’є”. Його готують із додаванням вареної ковбаси та горошку, але кулінари запевняють – можна додати й інші продукти, які зроблять закуску набагато смачнішою та ніжнішою. Варто тільки провести невеликий кулінарний експеримент – і ваша закуска на святковому столі заграє новими фарбами та збере купу компліментів.

Який продукт додати до Олів’є

Наприклад, солоні огірки у салаті можна замінити на свіжі – так у закусці буде менше кислого присмаку. Свіжі зеленці зроблять готовий салат набагато витонченішим і не будуть перебивати смак інших продуктів. Хай там як, але солоні огірки мають специфічний смак, через що всю увагу смакових рецепторів можуть забирати на себе.

Кулінари розповіли, які продукти додати до класичного рецепта Олів'є, аби він був ніжніший
Кулінари розповіли, які продукти додати до класичного рецепта Олів’є, аби він був ніжніший

Крім того, за словами досвідчених кулінарів, ви можете додати до страви новий інгредієнт – кукурудза. Багатьом у закусці найбільше подобається зелений горошок, а хтось його і взагалі не додає, адже не любить цей смак. А ось ніжна кукурудза точно вдало доповнить смак свіжих огірків, якісної вареної ковбаси та курячих яєць. Таке поєднання, звісно, вже менше нагадує традиційний салат, але все ще залишається смачним.

Кулінари розповіли, які продукти додати до класичного рецепта Олів'є, аби він був ніжніший
Кулінари розповіли, які продукти додати до класичного рецепта Олів’є, аби він був ніжніший

Готувати Олів’є – зовсім не важко, але у процесі вибору інгредієнтів для свого салату важливо орієнтуватись не лише на красиве пакування, але й на якість продукту. Ковбаса має бути м’ясною, кукурудза солодкою та соковитою, а курячі яйця краще обирати домашні, аби жовток всередині був насиченим і смачним.

Популярне

Подібні новини