Як ви тримаєте телефон: простий тест на 1 хвилину розповість все про ваш характер та приховані риси

Вчені дослідили, як люди тримають телефони у своїх руках та зробили тест, який розкаже про особливості вашого характеру всього за 1 хвилину.

З’ясуйте більше інформації про себе. Оберіть малюнок, як ви зазвичай тримаєте телефон і проаналізуйте інформацію, яка розкаже про вас.

Психологічний тест
Психологічний тест

 

Малюнок 1.

Якщо ви тримаєте телефон одною рукою та перегортаєте новини або друкуєте текст великим пальцем, то ви людина, яка любить дисципліну. Це говорить про те, що вам важливо постійно бути на зв’язку в будь-якій ситуації і швидко реагувати на повідомлення. Ви природжений лідер, а ваше особисте життя підпорядковується тільки вам і силам, які ви прикладаєте.

Малюнок 2.

Тримаєте телефон двома руками і друкуєте текст також великим пальцем прагнете бути завжди під захистом. У вас дуже добре працює інтуїція, тому вас важко ввести в оману. Ви чітко будуєте плани на майбутнє і все записуєте, навіть якщо це не дуже важлива справа, але на декількох завданнях одночасно вам зазвичай неможливо зконцентруватись.

Малюнок 3.

Тримання телефону двома руками і друкування тексту великими пальцями свідчить про те, що ви часто переживаєте за щось і боїтеся. Ви чуйна і добропорядна особистість, часто жертвуєте власними інтересати заради інших людей. Деколи вам ніяково у компанії і ви прикладаєте багато зусиль для того, щоб привернути чиюсь увагу.

Малюнок 4.

Телефон знаходиться в одній руці, а текст набираєте вказівним пальцем іншої руки? Ви тиха та спокійна людина, що надає перевагу живому спілкуванню, а не віртуальному. Часто буваєте спонтанними у своїх рішеннях та діях, також це стосується особистого життя. Ви боїтеся робити перші кроки і губитеся, не знаєте що вам робити. Але поруч з людьми, які знають вас давно, ви більш комунікабельна та відкрита особа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини