Навіщо розрізати губки навпіл: потужна хитрість, про яку мовчать досвідчені господині. Просто та ефективно

Виявляється, що купуючи звичайні кухонні губки для миття посуду можна скористатися корисним лайфхаком, який чудово зекономить сімейний бюджет.

Господині знають безліч цікавих лайфхаків, які можуть спростити життя та зекономити сімейний бюджет.

Так, сьогодні ви дізнаєтесь прийом з мочалкою, який не тільки збереже кошти, а й зробить ваше господарство більш зручним і ефективним.

Отже, почнемо з початку. Ціни на побутові товари все зростають, і губки для миття посуду не виключення. Щоб зменшити витрати досвідчені господині використовують простий лайфхак, а саме розрізають навпіл кухонні губки.

Так, купуючи пачку з декількох штук ви отримаєте вдвічі більше губок.

Використання половинки губки не лише зекономить ваш бюджет, а й зробить процес миття посуду більш простим та зручним. Використовуючи вузьку половинку губки легше вимити важкодоступні місця в посуді, такі як поглиблення і горлечко.

Тобто це не лише економія, але і збільшення ефективності ваших господарських турбот.

Навіщо розрізати губки навпіл
Навіщо розрізати губки навпіл

Як ще можна використовувати кухонну губку?

Якщо ви нанесете на губку (обо половинку) соду і покладете її до холодильника, то вона виконає роль адсорбенту, який поглинатиме неприємні запахи.

Покладіть губку в місце, де ви зберігаєте овочі та фрукти. Таким чином вони довше не будуть гнити. Все тому, що вбиратимуть в себе зайву вологу.

Кухонною губкою зручно мити коренеплоди. Звісно, мова про нову губку. Виокреміть її серед інших за допомогою кольору.

Якщо покласти змочену у воді губку в поліетиленовий пакет з зіп-застібкою і потім перемістити її до морозильної камери, то отримаєте бюджетний холодоелемент, який можна використовувати для термосумки або ж прикладати, наприклад, після забою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини