56-річна модниця Грейс Ганем показала, як носити блузу, щоб виглядати модно і молодо: ТОП-10 осінніх образів

З приходом холодної осені усі красуні турбуються про свій стиль, адже хочеться, щоб було не лише тепло, а стильно і модно. Сьогодні розберемося, які блузи та сорочки є ідеальним варіантом на осінь.

Осінь – одна з найгарніших пір року. Відповідно, виглядати у цей час хочеться по-особливому привабливо, щоб чоловіки звертали увагу на красиві кольори, вдало підібрані силуети та фігуру, яку підкреслює те чи інше вбрання.

Тому, для початку, потрібно знати, які фасони рекомендують стилісти для старших жінок:

  • блузи з асиметрією;
  • з широкими манжетами;
  • прямого крою;
  • з незвичним комірцем, або комірцем-горловиною;
  • з зав’язками.

Тепер на прикладі образів 56-річної Грейс Ганем розберемо кожен з фасонів, щоб ви могли обрати для себе найкращий. Почнемо з асиметричних блуз. Особливості цих блуз в тому, що вони можуть бути асиметричними будь-де: одна сторона довша, або, як правило, комірець чи рукав бувають взагалі відсутні на правій або лівій стороні, але це виглядає дуже незвично і погляд від образу з такою річчю важко відірвати.

З чим краще поєднувати такі блузи? Ця річ сама по собі унікальна, тому не потрібно доповнювати чимось більш незвичним. Стилісти рекомендують підбирати до таких блуз штани прямого крою, або спідницю-олівець. Це зробить образ більш витонченим і додасть легкості. З взуттям просто: пасують як туфлі на невисоких підборах, так і масивне строге взуття. Щодо верхнього одягу – підійде масивний не дуже довгий пуховик, або пальто в підлогу.

Для блуз з широкими манжетами краще підходять такі ж широкі до низу джинси. Аби підкреслити талію, рекомендується заправити блузу у штани, так створиться видимість тонкої талії на фоні широких рукавів та штанів. Якщо образ в одному кольорі, то для акценту оберіть яскраве взуття або аксесуари. Елегантний клатч у руці доповнить образ і все – ви готові підкоряти світ.

Звичайні прямі блузи ніколи не вийдуть з моди. Ба більше, така блуза точно має бути у кожної красуні. Нічого зайвого в собі ця блуза не несе: лаконічність, простота й елегантність. Сорочки такого типу можна комбінувати зі всім, починаючи від мідіспідниць, закінчуючи джинсами кльош. У образі можна поекспериментувати з кольором вбрання. Сорочку, як головну героїню можна обрати будь-якого яскравого кольору, а решта деталей – монохром (білий, чорний, сірий, синій), або якщо ви ще не готові до яскравих елементів, рекомендуємо побудувати весь образ в одному кольорі.

Якщо ви обираєте блузу з незвичним комірцем, або комірцем-горловиною, тут потрібно бути обережними, аби не зробити образ дуже тяжким. Для незвичних блуз не рекомендується поєднання таких же штанів, великих сумок і купи аксесуарів. Блузу з комірцем-горловиною експерти радять поєднувати з великими масивними пальтами та таким же взуттям. Гарний вигляд має зібране волосся у хвостик або гульку.

І останній фасон – блуза з зав’язками. Ця модель підходить не всім, тому добре подумайте перед покупкою цієї красуні. Зав’язки можуть бути на талії чи на комірцях, обирайте які вам подобаються більше. Ці блузи підійдуть до штанів прямого крою з принтами або мідіспідниць. Взуття обирайте на підборах, якщо не вистачає жіночності, чи без каблуків, щоб образ здавався приземленим та ніжним. І, звісно, не забувайте одягнути улюблений годинник та інші аксесуари.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини