Негайно приберіть ці речі з гардеробу: светри, які вийшли з моди в 2022 році і зроблять пенсіонерку з кожної

З приходом осені та зими ми дістаємо з верхніх шаф наші теплі речі, серед яких - всіма улюблені светри. Та поки вони ціле літо чекали свого дня, тренди на них стрімко змінюються.

Давайте розберемося в антитрендах осені і назавжди позбавимось від речей в гардеробі, які придають віку.

Светр з короткими рукавами

Не зовсім вдалий варіант для прогулянки
Не зовсім вдалий варіант для прогулянки

Тепер такі светри виглядають не дуже. Безглуздо в холоду пору носити такі речі, тому що вони ніяк не гріють наше тіло і підібрати вдалий образ до такої речі буде складно. Як варіант, можна одягнути під светр ще якусь кофтину з довгим рукавом, але це не буде виглядати стильно і привабливо. Якщо вам холодно навіть у звичайному светрі, то краще під великий об’ємний светр одягнути водолазку – так образ не буде перенасиченим різними елементами одягу.

Мереживний светр

Светр антитренд
Светр антитренд

Такі “улюбленці” моди давно віджили своє. Краще не носити такий одяг, щоб над вами не жартували, що ви приїхали з далекого минулого. Замініть такі светри на звичайні, або, якщо ви не хочете розлучатися з самим светром – мереживо можна відрізати та відправити до смітника.

Светр-сукня

Не актуальний светр-сукня в 2022
Не актуальний светр-сукня в 2022

Цей вид светрів має безліч мінусів: не практичний, холодний, важко комбінувати і ще багато інших причин, щоб не носити його. В такій сукні ви будете виглядати вульгарно, навіть якщо обіграєте його ремінцем, об’ємною курткою та стильними чоботами.

Обтягуючий светр

Дуже красива дівчина, але светр псує силует фігури
Дуже красива дівчина, але светр псує силует фігури

Такий красунчик підкреслить всі ваші недоліки. А якщо недоліків немає, можете не перейматись, він обов’язково вам їх створить. Замість такого варіанту оберіть светр вільного крою, який буде гарно спадати на ваші бедра і приховає недоліки.

Светр з стразами або намистинами

Фасон не зрозуміло виглядає
Фасон не зрозуміло виглядає

Такі светри зроблять ваш вигляд дивакуватим та смішним. Негайно позбавтеся таких речей, якщо вони у вас є. Якщо вам хочеться додати блиску в повністю в’язаний образ – одягніть намисто, брастели або сережки з камінцями.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини