Найпрактичніші чоботи сезону осінь-зима 2022-2023: байкерські забаганки чи новий модний тренд?

Попри холод, все одно хочеться вразити модним взуттям. Не слід нехтувати своїм здоров'ям і замість зручного та теплого обирати просто красиве. Оберіть для себе ту пару, яка вам підходить по всім характеристикам.

Ознайомившись із прогнозами синоптиків, можна сказати, що ця зима не буде холодною, отже, у виборі взуття собі можна дати трішки волі, але не потрібно забувати, що взутя все одно має бути тепліше, ніж зазвичай. Використовуйте утеплені устілки, або вставки з штучного хутра.

У тренді 2022-2023 року не тільки закрите утеплене взуття, але й відкриті стильні лофери і навіть балетки. Для того, щоб обрати собі улюблену пару взуття, що буде супроводжувати вас весь сезон, ознайомтеся з маленькою підбіркою трендів.

Лофери

Це взуття з масивною підошвою, або каблуками, які нагадують чимось шкільне взуття. Модні критики кажуть, що це взуття точно хіт, і взимку будуть теплі дні, щоб взути цих масивних красенів.

Класичні високі чоботи з підборами

Цей тип взуття вже довго тримаєьбся на перший місцях зіт-парадів трендового взуття, тому цей сезон – не виняток. Класичний чорний або бежевий силует ідеально доповнить будь-який образ.

Взуття з блискітками

Цей тренд закріпився через велику попурність всього блискучого в соціальних мережах. Блискітки можуть бути будь-якої форми та розміру, головне вмвти підібрати одяг під таке взуття і не виглядати як папуга.

Уги

Так, тренд на уги повертається до нас назад. Але якщо декілька років тому були популярні звичайні класичні уги, то тепер а трендах вкорочений варіант уг. Комбінувати їх можна і з спортивним вбранням, так і з класичним.

Байкерські

Це масивні та грубі чоботи з велмкою кількістб металевих вставок та інших елементів. Цей варіант – найкращий з усіх описаних, він підходить для будь-якого визоду в світ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини