Утеплюємося красиво та по-молодіжному: які пуховики в моді зимою 2023 року – не лише тепло, а ще й стильно

Вибір пуховика - це складна тема для всіх. Як обрати для себе саме той, який буде гарно сидіти, добре гріти і не порветься в кінці сезону?

Тепер ще й за трендами потрібно слідкувати, щоб бути завжди “на хвилі”. Деколи це буває не просто, але наша підбірка трендових фасонів пуховиків допоможе зупинитися на одному варіанті.

Довгий пуховик

Це, однозначно, бестселлер всіх часів і народів. Закриває всі місця, рятуючи від холоду, створює затишок та в ньому комфортно гуляти. Над кольором цього року можна не думати: якщо ви в довгому яскравому пуховику – тоді ви точно в тренді.

Трендовий довгий пуховик
Трендовий довгий пуховик

Арт-деко пуховик

Це ексцентрична модель не для всіх, лише для сміливих дівчат. Великі коміри, чудернацька форма – це в тренді в один час з класичним пуховиком в підлогу. Якщо не хочете занадто виділятися, оберіть пуховик даного стилю в пастельних та спокійних тонах.

Короткий оверсайз пуховик

Ця куртка пасує тим, хто не любить пальто, плаття в підлогу і, звісно, довгі пуховики. Стильний і акуратний, він доповнить ваш образ. Під цей пуховик можна одягнути безліч шарів одягу, бо цього ніхто не помітить.

Пуховики з штучним хутром і пір’ям

Ця модель тільки набирає оборотів серед трендів, але вже встигла полюбитися багатьом модницям. Особливу увагу в цих моделях дизайнери приділяють саме цим штучним елементам, щоб показати, що вони не використовують тваринний світ для створення одягу.

Стьобані куртки

Здається, це осінній варіант, але цей елемент одягу вже перебазувався до зимових трендів. Красика, елегантність та лаконічність цього пуховика добре зігріє вас від холоду і покаже світу, що ви розумієтесь в трендах.

Стьогана куртка-пуховик на моделі
Сььогана куртка-пуховик на моделі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини