Довгі спідниці знову в моді: дівчина Остапчука, Кароль, Клопотенко й інші показали головний тренд 2023 року

З початком весняного сезону модні акценти зміщуються на нові деталі й цікаві образи. З'ясовуємо на прикладі відомих українських зірок, які елементи гардероба будуть у тренді навесні 2023 року

Мода – циклічна. Цю фразу точно неодноразово чув кожен із нас. Хоча й на модних подіумах сьогодні можна побачити неймовірні дизайни, які декілька десятків років тому здавалися б дивними, у повсякденному житті все ще зберігаються старі добрі тенденції. З настанням весни стильні акценти дещо зміщуються, а на поличках справжніх модниць з’являються нові елементи гардероба.

Нового весняного сезону в гру повертаються довгі спідниці. Довжина максі особливо вітається в сучасному світі моди, замінюючи колись популярні мініспідниці. Загалом, стилісти впевнені, що для модного образу можна обирати будь-які фактури й тканини. Втім, зверніть увагу, що сьогодні чималою популярністю користуються джинсові спідниці.

Даша Квіткова продемонструвала стильний образ із джинсовою спідницею
Даша Квіткова продемонструвала стильний образ із джинсовою спідницею
Нова дівчина Володимира Остапчука Полтавська у стильній джинсовій спідниці
Нова дівчина Володимира Остапчука Полтавська у стильній джинсовій спідниці

Для створення модного весняного образу достатньо трішки фантазії та джинсова спідниця. Якщо декілька років тому в моді були дещо коротший одяг з деніму, то сьогодні стилісти наполягають на максимальній довжині. Разом з тим, спідниця має бути вільного крою – не стискати ваших рухів і бути комфортною під час носіння.

Комбінувати джинсову спідницю можна із сорочками, кофтами з високим горлом, а у верхньому одязі слід надавати перевагу пальто або тренчу. Разом з тим, зверніть увагу, що Полтавська й Квіткова одяглись в оверсайз одяг, оскільки це ще один тренд.

Тіна Кароль показала стильний наряд із довгою спідницею
Тіна Кароль показала стильний наряд із довгою спідницею

Відома українська співачка продемонструвала інший варіант носіння довгої спідниці. Знаменитість обрала цікавий фасон і ніжну тканину, поєднавши її з чорною кофтою з довгим рукавом. Тіна Кароль створила доволі простий, втім вдалий образ.

Навіть чоловікам стилісти радять експериментувати й виходити за межі загальноприйнятих стереотипів. Так, наприклад, Євген Клопотенко наважився додати родзинки у свій образ і вийшов у світ у довгій чорній спідниці.

Євген Клопотенко також вирішив приміряти довгу спідницю
Євген Клопотенко також вирішив приміряти довгу спідницю

Наостанок слід зазначити, що в сучасному світі моди вітаються експерименти. Ввімкніть фантазію, вийдіть за межі шаблонів і надихніться навколишнім світом, аби створити по-справжньому трендовий образ.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини