Бюджетний стиль від Джамали: співачка показалась у брендовому костюмі за 5 тисяч і довела, що мода – це дешево

Відома українська співачка показала на власному прикладі, що одягатись у брендовий одяг від кутюр'є можна бюджетно. Джамала вийшла у світ у стильному костюмі

Відому співачку кримськотатарського походження недарма називають однією із законодавиць української моди. Знаменитість повсякчас зачаровує шанувальників неймовірним стилем і надихає мільйони своїх фанатів експериментувати із зовнішнім виглядом. Нещодавно знаменитість відвідала захід, присвячений запуску фандрейзингової компанії “Небайдужі рятують серця дітей” від українського гурту TVORCHI, які цьогоріч представлятимуть Україну на Євробаченні.

Джамала вийшла у світ у стильному костюмі від українського бренду COOSH. Артистка показалась у світлому вкороченому жакеті оверсайз, який скомбінувала зі штанами-палаццо такого ж кольору. Родзинкою образу став капелюх від українського дизайнера Руслана Багінського.

Джамала вийшла у світ у стильному світлому костюмі від українського бренду
Джамала вийшла у світ у стильному світлому костюмі від українського бренду
Відома українська співачка підкорила гостей заходу неймовірним стилем
Відома українська співачка підкорила гостей заходу неймовірним стилем

Відома й вартість брендового костюма, в якому Джамала відвідала важливий захід. На офіційному сайті українського бренду COOSH вказано, що жакет коштує 3,2 тисячі гривень, а ось штани-палаццо сягають 1,9 тисячі гривень. Разом стильний костюм коштує більш як 5 тисяч гривень.

Слід зазначити, що у коментарях до нової публікації Джамали, в якій вона продемонструвала неймовірний образ, фанати залишили чимало компліментів. Користувачі соціальної мережі Інстаграм захопились стилем відомої української співачки та буквально закидали її компліментами.

Скільки коштує брендовий костюм Джамали на офіційному сайті виробника
Скільки коштує брендовий костюм Джамали на офіційному сайті виробника

Нагадаємо, що раніше ми вже писали про Машу Єфросиніну, яка показалась у стильному костюмі. Зірка зібрала у своєму образі всі тренди весняного сезону 2023 та довела, що витрачати багато коштів на те, щоб бути стильною, не потрібно. Скільки коштував образ української ведучої?

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини