Джинсовий бум: Астаф’єва, Каменських, Полякова й інші масово одягаються в головний тренд весни-літа 2023

Джинси та джинсовий одяг, здається, ніколи не вийде з моди. Пропонуємо подивитись, як вбираються у денім відомі українські зірки та надихнутись на стильні й трендові образи

Одним із найголовніших трендів цього сезону стилісти заслужено називають денім. Класичні чи цікаві варіації джинсів, джинсовий верх і джинсові аксесуари – якщо хочете одягатись цієї весни стильно, запам’ятайте, що цього тренду багато не буває. Втім, іноді важко вигадати, який образ з деніму може виглядати на вас найбільш виграшно. Саме тому пропонуємо надихнутись нарядами відомих представниць українського шоубізнесу.

Даша Астаф’єва

Відома українська модель і співачка у джинсовому вбранні
Відома українська модель і співачка у джинсовому вбранні

Даша Астаф’єва, відома українська модель, співачка та блогерка, часто тішить шанувальників стильними образами. Нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі знаменитість опублікувала допис з фотографіями, на яких продемонструвала цікаві наряди. Одним із таких виявився повністю джинсовий образ – високі джинси та “підстрелений” піджак. Доповнила наряд зірка рожевими підборами та такого ж кольору сумочкою.

Настя Каменських

Настя Каменських вирішила поекспериментувати зі своїм стилем
Настя Каменських вирішила поекспериментувати зі своїм стилем

Відома українська співачка у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео, на якому позує у стильному джинсовому комбінезоні світлого кольору. Основною фішкою образу став цікаве забарвлення деніму та незвичний крій одягу. Доповнила наряд знаменитість срібними прикрасами. Настя Каменських не додавала зайвих деталей до образу, тому в результаті отримала легкий і весняний вигляд.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова також полюбляє носити джинсові комбінезони
Співачка Оля Полякова також полюбляє носити джинсові комбінезони

Співачка Оля Полякова на один з випусків шоу “Дорослі дівчата” прийшла у цікавому образі. Знаменитість одягла джинсовий комбінезон темного кольору. Класичний крій та відсутність будь-яких аксесуарів зробили акцент на ідеальній фігурі знаменитості.

Маша Єфросиніна

Справжня законодавиця української моди вийшла у світ у джинсовому образі
Справжня законодавиця української моди вийшла у світ у джинсовому образі

Одна з найвідоміших українських артисток Маша Єфросиніна полюбляє експериментувати зі своїм стилем. Знаменитість часто надихає своїх шанувальників модними нарядами. Нещодавно зірка вийшла у світ у повністю джинсовому наряді – сорочка та штани були з деніму.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини