Made in Ukraine: ТОП-5 українських брендів одягу, на які ви не звертали увагу, хоча вони того варті

Українські бренди вже не перший рік намагаються потрапити в топи і їм це нарешті вдалося. На які бренди з комфортним одягом варто звернути свою увагу?

Власники цих брендів створюють максимальний комфорт в речах, які будуть одягати на себе покупці. Стильні образи можна скласти в будь-якому з цих магазинів, зверніть на них увагу.

ProComfort

Власниця бренду Яна Рабанова(Іванів) та її чоловік Олександр спочатку займалися продажем одягу з секондхенду та стоків. З часом, почали заощаджувати кошти на вклали їх у власне виробництво. Починали з маленького приміщення та ще меншої команди професіоналів, а тепер – шоурум в Запоріжжі, великий цех та віддана команда. На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram Яна розповідає про початок свого шляху з нуля до того, що в неї є зараз. Власниця бренду постійно ходить в своїх же речах, а це дуже велика ознака того, що речі варті своєї уваги.

В асортименті магазину – спортивні костюми, топи, плаття, літні костюми. Є індивідуальний пошив за вашими параметрами, або вже готові базові розміри. Кольорова гама виробів надзвичайно велика, якщо наважитеся на покупку, обов’язково попросіть палітру кольорів, яка вразить вас не менше, ніж якість одягу.

Бренд займається одягом для жінок та чоловіків
Бренд займається одягом для жінок та чоловіків

Wool Happen

Цей бренд одягу підкорить вас своїм асортиментом: сукні, жакети, костюми, топи, блузи і ще багато всього. Кольорова гама в акаунті магазину – дуже ніжна та приємна для очей. Такі речі підійдуть дівчатам, які хочуть додати до свого гардеробу ніжності та легкості. Подивитись на речі можна в київському шоурумі, адреса вказана на сторінці магазину у соціальних мережах.

Ніжність у кольорах та стилях
Ніжність у кольорах та стилях

M.Fashion

Якщо у вас є несамовите бажання негайно стильно утеплитися – вам сюди. Різноманітного пошиття, кольру і форми пуховики, пальто та куртки надзвичайно підкреслять ваш будь-який образ. Рекомендуємо звернути увагу на двосторонні шубки, які можна комбінувати з будь-чим. Також в арсеналі присутній теплий одяг, чудернацькі плаття і спортивні костюми.

Двостороння шубка та трендовий пуховик

NUGA

На сторінці в соціальній мережі можна побачити, що до оформлення сторінки підходять з креативом. Блейзери, костюми, спідниці та домашній одяг – ідеальна формула для щастя. Речі виконані в базових кольорах, які неможливо не придбати. Також, в акаунті профілю вказані години роботи шоуруму та його розташування.

Незвичайність та стриманість в одному
Незвичайність та стриманість в одному

SALO brand

Назва відразу говорить, що це вітчизняний проєкт. Сало – прізвище власниці бренду Анастасії. Вона, як і власниця ProComfort, починали зі стоку. Зараз бренд займається спортивним одягом для тренувань та класичними силуетами для прогулянок. Такі лосини з топами підходять навідь для додаткового утеплення взимку: одягнути лосини під штани і вони надовго зберігатимуть тепло вашого тіла.

Костюми на будь-який смак

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини