Образ для тих, кому за 50: Ольга Сумська на власному прикладі показала, з чим носити легінси

Відома українська акторка Ольга Сумська дивує не лише своїм акторським талантом, але й вмінням гарно одягатися. Жінці вже за 50, але вона вміє вдало комбінувати одяг.

Українська акторка Ольга Сумська продовжує виступати на сцені українського театру, даруючи людям неповторні емоції від перегляду знаменитих картин за її участі. Жінка активно слідкує за станом своєї шкіри та молодістю, а також любить гарно та стильно одягатися. Редакція сайту Добрі новини помітила, як вдало Ольга поєднує трендові речі у своєму нещодавньому образі і їй це дуже добре вдається.

Ольга Сумська не забуває про соціальні мережі та ділиться там всіма подробицями зі свого особистого життя. Крім особистого, зірка показує власні досягнення, стильні борази, зміни зовнішності та багато чого іншого. Прихильники не раз говорили, що зірка точно відчуває стиль і їй не складно підібрати собі образ для виходу у світ. Навіть, якщо це буде звичайний похід у супермаркет.

Ольга Сумська показала стильний та жіночний образ
Ольга Сумська показала стильний та жіночний образ

Цього разу акторка вразила прихильників образом з чорними легінсами, які не кожна 50-річна жінка може собі дозволити одягнути. Крім чорних, майже шкіряних легінсів, зірка одягнула світло-сіре пальто, подовжену толстовку з капюшопом і доповнила образ чорними черевиками з великою шнуровкою.

Ольга Сумська показала стильний образ з легінсами
Ольга Сумська показала стильний образ з легінсами

Часто буває таке, що зірки під обтягуючі легінси чи штани обирають схожі кофтинки, але тут потрібно робити все навпаки, що й зробила Сумська. Для того, щоб образ не здавався перенасиченим та вульгарним, зірка обрала саме біле худі, яке створює потрібний силует та не робить її мішкуватою, тим самим підкреслює стрункі ноги в черевиках. Сіре пальто майже до підлоги візуально робить Ольгу вищою, а широкий рукав акцентує увагу на маленьких та акуратних долонях.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини