Донька зірки “Квартал 95” Олени Кравець Марія не носить під гольфом нічого схожого на білизну: на “стилі”

Стиль - невід'ємна частина кожної української модниці. Старша донька Олени Кравець Марія вміло продемонствувала, які речі в її гардеробі є найулюбленішими.

Марія Кравець – донька знаменитої на всю Україну акторки та телеведучої Олени Кравець. Відомо, що дівчинці вже 20 років і вона, як ніхто інший, тямить у модних трендах. На офіційній сторінці у соціальних мережах можна побачити, що дівчина більше полюбляє спортивний стиль. Те ж саме Кравець-молодша демонструє у своїх інстаграм-сторіз.

Марія запостила у сторіз відео, де вона танцює та вихваляється модним образом для прогулянки. Щоб вийти у світ, дівчина обрала чорну базову кофтинку вільного крою та широкі штани у стилі смарт-кежуал. Образ був доповленений декількома підвісками на шиї, масивними сережками та легким макіяжем.

“Піду сама себе вигуляю!”, – написала Марія.

Донька Олени Кравець показала свої улюблені речі
Донька Олени Кравець показала свої улюблені речі

На відео можна помітити, що дівчина у 20 років не носить бюстику. Це цілком нормально. Зараз жінки все частіше починають носити лише кофтинки або лонгсліви без додаткової “підтримки”. Дівчата кажуть, що це набагато краще і під кінець дня ти не відчуваєш себе занадто “стиснутою”.

Далі модниця показала свій вже готовий стильний образ: широкі штани з трендовими кишенями в зоні біля колін кольору хакі, об’ємний бомбер чорного кольору, вже відома нам чорна кофтинка та спортивні кросівки білого кольору. З аксесуарів до образу додалася невеличка сумка через плече теж чорного кольору.

Марія Кравець показала стильний образ для прогулянки
Марія Кравець показала стильний образ для прогулянки

У профілі дівчини можна побачити більше фото з цими штанами та бомбером. Марію нещодавно запросили на зйомку і вона залюбки похвалилася шикарним результатом зі своїми прихильниками.

“Минулого тижня мене запросили на зйомку, а я погодилась. Ось що у нас вийшло, я в захваті!”, – розповіла модниця.

Популярне

Подібні новини