Настя Каменських презентувала нову колекцію одягу, але ніхто не оцінив старань: “Нічого гарного”

Українська співачка та дружина Потапа Настя Каменських ананосувала нову колекцію стильного лімітованого одягу, але її прихильникам нічого не сподобалося.

Українська співачка Настя Каменських з початком повномасштабного вторгнення почала активно займатися благодійністю. Дружина Потапа гастролює різними містами України і збирає кошти на підтримку українських захисників. Крім своєї сольної кар’єри, виявилося, співачка має певне відношення до брендів та колекційного одягу.

Зірка української сцени на одній зі своїх сторінок у соціальних мережах анонсувала вихід лімітованої колекції одягу на честь її туру “Я – Україна”. Всі речі, представлені в новій колекції, можна придбати або під час туру, або замовити на офіційному сайті.

Настя представила шість ексклюзивних речей, які вона розробила разом з українським брендом. Ціни трішки кусаються, але не на стільки, щоб відмовитись від речей улюбленої співачки. Отже, Настя створила: кроп-футболку вартістю 899 гривень, кроп-топ вартістю 899 гривень, звичайну футболку вартістю 1199 гривень, шкарпетки за 119 гривень, резинку для волосся за 119 гривень і хусточку, за яку доведеться заплатити 599 гривень.

Настя Каменських презентувала нову колекцію одягу
Настя Каменських презентувала нову колекцію одягу

Всі речі виконані в білому кольорі з жовто-блакитними елементами. Не дивлячись на те, що Насті колекція дуже подобається, прихильники такого захвату не розділяють. На думку деяких користувачів, не вистачає майстерності, а речі були створені абияк.

  • “Не вистачає роботи стиліста. Силуети не дуже, образи також. Поєднувати принтовані речі з подібними – це жах”,
  • “Нічого гарного не бачу, невдала модель”.

Крім обговорень нового одягу від Насті, інші користувачі вкотре взялися обговорювати її фігуру і підозрювати її у вагітності, не дивлячись на те, що співачка вже не раз пояснювала, що вона не вагітна. Прихильники розділилися на два табори: одні кажуть, що вагітна, а інші – просто погладшала. На хейт у свій бік Каменських ніяк не реагує.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини