Подруга Кароль Юлія Саніна показала, як носити головний тренд весни 2023 шкіряний тренч: обов’язково з поясом

Відома українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss продемонструвала ідеальне почуття стилю. Знаменитість вийшла у світ у трендовому шкіряному тренчі

Вже другий сезон поспіль головні світові модні бренди не полишають шкіряні тренчі. Хоча й крій верхнього одягу давно увійшов у моду та не є чимось особливим, кутюр’є вирішили додати пікантності, замінивши звичну бавовну на шкіру. Світові знаменитості не припиняють надихати своїх фанатів і показувати, як правильно носити тренд останніх сезонів.

Модні експерти виділяють декілька головних особливостей трендового верхнього одягу. Шкіряний тренч відкидає консерватизм та робить такий, здавалося б, прагматичний і класичний образ зі звичайного тканинного пальта абсолютно бунтарським – варто лише пошити одяг зі шкіри.

Світові зірки давно полюбили шкіряні тренчі та не припиняють носити їх до сьогодні
Світові зірки давно полюбили шкіряні тренчі та не припиняють носити їх до сьогодні

Ще однією особливістю шкіряних тренчів є той факт, що їх дуже просто стилізувати. Експерти, порівнюючи цей тренд із, наприклад, класичними шкірянками, більше схиляються саме до шкіряного пальта. Річ у тім, що стару й добру байкерську куртку не використаєш в образі “на всі випадки життя”, а ось шкіряний тренч таку потребу закриває.

До слова, шкіряний тренч полюбили не лише голлівудські й інші світові зірки. Тепер у стилі “Матриці” одягається і Юлія Саніна. Відома українська співачка та фронтвумен гурту The Hardkiss у новому кліпі знімалась у стильному шкіряному тренчі. Знаменитість на власному прикладі показала, як правильно носити головний тренд весни 2023.

Юлія Саніна у новому кліпі в стильному шкіряному тренчі
Юлія Саніна у новому кліпі в стильному шкіряному тренчі
Українська співачка Юлія Саніна у шкіряному тренчі
Українська співачка Юлія Саніна у шкіряному тренчі

Відома українська співачка обрала для знімань у кліпі чорний шкіряний тренч із поясом. Під низ зірка одягла темний гольф із високим горлом. Волосся Юлія Саніна зачесала назад та зафіксувала стайлінгом. Доповнила знаменитість свій образ стильними срібними аксесуарами масивної форми.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини