Стильний жилет та оверсайз штани: Надя Дорофєєва показала самотню прогулянку вулицями Нью-Йорка

Надя Дорофєєва поїхала гастролювати до Штатів та вирішила показати прихильникам свою прогулянку відомими вулицями Нью-Йорка. Зірка виглядає бездоганно.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва з початком повномасштабного вторгнення активно займається благодійністю. Зірка не припинила давати концерти та далі тішить прихильників новими піснями рідною мовою. Крім цього, Надя переклала декілька своїх хітів солов’їною і зібрала велику кільність позитивних коментарів.

Тур Дорофєєвої різними містами України був дуже успішним, тому співачка вирішила не зупинятися на досягненому і почала підкорювати Америку. Надя відправилась зі своєю командою в тур різними Штатами Америки, прихопивши з собою стильний одяг. Днями зірка опублікувала серію знімків на вулиці міста Нью-Йорк у трендовому образі.

Надя Дорофєєва показала стиль на вулиці в Нью-Йорку
Надя Дорофєєва показала стиль на вулиці в Нью-Йорку

На фото можна побачити жилетку на ґудзиках та стильні джинси оверсайз. Штани виконані таким чином, що здається, що Надя одягнула їх навиворіт, але це зовсім не так. Образ вона доповнила стильними аксесуарами, розпущеним волоссям та легким макіяжем. Також в очі кидаються її стильні татуювання та струнка фігура.

Надя Дорофєєва показала стиль на вулиці в Нью-Йорку
Надя Дорофєєва показала стиль на вулиці в Нью-Йорку

Прихильники в коментарях розділилися на два табори: комусь подобається такий стиль, а хтось вважає, що Надя почала вдягатися у суцільний несмак та виглядає як безхатько. Не дивлячись на кількість хейту, позитивних коментарів стосовно її вигляду значно більше, ніж негативних – це дуже добре.

  • “Не розумію стилю, раніше була загадкою, а зараз як бомж”,
  • “Що ви бачите перед собою? Це скаарб”,
  • “Можливо, одяг і дорогий, але дивиться взагалі не дуже, не розумію такий стиль”,
  • “Ну вау! Дуже вау!”,
  • “Шо ця дівчина витворяє! Дзвоніть 911”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини