Штани палаццо на піку популярності: чому Таюне, Каменських і Полякова не носять модний тренд для жінок за 30

Один із найголовніших трендів цього сезону – штани палаццо. Стилісти розповіли, як правильно їх носити та з чим комбінувати у повсякденному житті

Широкі штани палаццо увійшли в модні тренди 2023 року та найімовірніше ще довго з них не вийдуть. Такий елемент одягу легко комбінувати з іншими речами, їх можна одягти за будь-яких умов та ситуацій. Для цих штанів характерні висока талія та широкий крій, а названі вони на честь дизайнера та місця, в якому були винайдені. Хай там як, стилісти дали декілька порад, як носити палаццо.

Головною особливістю цих штанів є їхня універсальність. Їх можна одягнути на офіційних захід, на вечірку, на прогулянку, на роботу та буквально на будь-яку іншу подію. В залежності від того, з чим саме ви одягнете палаццо, вони можуть стати вишуканим образом або повсякденним нарядом. Найвдаліший варіант взуття, з яким можна скомбінувати штани – висока платформа.

Як носити широкі штани палаццо у повсякденному житті та з чим їх комбінувати
Як носити широкі штани палаццо у повсякденному житті та з чим їх комбінувати

Непоганий варіант – носити штани палаццо зі шпильками або з класичними туфлями-човниками. Втім, пам’ятайте, що цьогоріч на перше місце модниці ставлять все-таки власний комфорт, тому й взуття слід обирати зручне. Що стосується “верху”, то тут вибір набагато різноманітніший. Блузки, футболки, корсети, светри та багато інших елементів одягу можуть стати ідеальним доповненням до вашого образу.

Серед українських зірок штани палаццо вже встигла полюбити відома співачка Тіна Кароль. На особистій сторінці в Інстаграмі зірка одного разу опублікувала відео, на якому позує у класичних чорних штанах палаццо, які доповнила корсетним топом.

Тіна Кароль вже полюбила головний тренд 2023 року штани палаццо
Тіна Кароль вже полюбила головний тренд 2023 року штани палаццо

Слід зазначити, що стилісти також наголошують на тому, що мода – це не лише завчена теорія, як одягатись. Найголовнішим є проявити власну фантазію, поекспериментувати зі своїм стилем і самостійно вигадати такий образ, який би вам пасував.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини