Штани-палаццо на піку популярності: чому модний тренд личить навіть тим кому за 50 — Білик, Ротару, Білозір

Штани-палаццо стали одним з найбільш улюблених предметів гардероба багатьох знаменитостей. Чим ця модель універсальна і кому на неї точно варто звернути увагу?

Штани-палаццо стрімко увійшли в українські тренди. Стилісти їх рекомендують кожній другій, у магазинах повно манекенів з даним предметом гардеробу, а панянки не перестають поповнювати цим одягом шафи.

Основні переваги цих штанів — це висока талія, вільний крій та універсальність форми. В залежності від аксесуарів та верху, брюки можна носити, як на вихід на світський захід, так і до офісу у повсякденному житті. Цей одяг витягує візуально силует та приховує недоліки ніг.

Свою любов до палаццо неодноразово демонструвала Софія Михайлівна Ротару, яка виходила у них навіть на виступ на сцену. У колекції зірки є чорні штани, рожеві та червоні у паєтках. Незважаючи на поважний вік, співачка відмінно адаптувала у свій стиль таку модну річ.

Штани-палаццо на піку популярності

Не відстає від Примадонни української естради і її молодша спадкоємиця, Ірина Білик. Артистка дуже полюбляє брючні костюми та не боїться експериментувати з образами і кольорами. Зірка просто обожнює яскраву гаму, яка неначе омолоджує її.

Штани-палаццо на піку популярності

Оксана Білозір оцінила просторий крій ще у молодості. Зірка завжди вміла підкреслити свою вроду одягом та додати стилю вишуканості. Знаменитість завжди надає перевагу мінімалізму і строгим діловим костюмам, які підкреслюють її характер.

Штани-палаццо на піку популярності

Нагадаємо, що стилісти радять доповнювати штани-палаццо укороченими светрами, топами та майками, аби максимально зробити талію стрункою. Щодо аксесуарів, краще звернути увагу на блейзери, широкі пояси, акцентні яскраві речі. Крупні ланцюги, буси також відмінно доповнять образ.

14 днів з Анітою Луценко:  Меню+Спорт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини