Взуття з роздвоєним носком і штани-палаццо на піку популярності: Леся Нікітюк в трендах 2023 з голови до ніг

Модні тренди постійно змінюються, а зірки намагаються до них достосовуватися. Однією з модниць є Леся Нікітюк, яка на власному прикладі показує, як можна стильно виглядати.

Мода дуже непередбачувана леді: сьогодні в трендах короткі спідниці, а завтра плаття в підлогу з довгими рукавами. Хай там як, але кожна модниця так чи інакше достосовується до трендів кожного року. В 2023 році відбулося мало змін в сфері моди, але найголовнішим трендом поки залишаються штани-палаццо та некласичне взуття з роздвоєним носком. Як носити ці речі підкаже Леся Нікітюк.

Штани-палаццо — це брюки класичного крою на високій посадці з характерними розширеними штанинами. До таких штанів краще обирати топ в обтяжку та легеньке взуття. Якщо ви плануєте одягнути палаццо на урочисту подію — підбори ідеально доповнять ваш стильний образ.

Леся Нікітюк підкорює тренди 2023 року
Леся Нікітюк підкорює тренди 2023 року

Для себе Леся обрала штани яскравого кольору у вертикальну смужку, які візуально роблять її вищою та стрункішою. Доповнила образ зірка блузою голубого кольору та стильним капелюшком. Варто зазначити, що штани-палаццо майже завжди йдуть у комплекті з поясом, завдяки якому можна ідеально виділити талію, що й зробила сама Леся Нікітюк.

Туфлі з роздвоєним носком — окремий вид мистецтва. Таке взуття бере свій початок у Японії і вже встигло стати справжнім трендом у світі моди. Для пальців є розділення: окремий відділ для великого і решти пальців на нозі. За рахунок зручної підошви, вам буде здаватися, що ви на маленькій пружинці, яка несе вас вперед.

Леся Нікітюк показала, як носити модні речі в 2023 році
Леся Нікітюк показала, як носити модні речі в 2023 році

Леся виявилася спражньою прихильницею такого взуття. Для себе вона обрала модель від модного бренду Maison Margiela, які коштують 590 доларів — майже 22 тисячі гривень. Доповнила образ зірка стильними штанами знову ж таки у стилі палаццо, коротким топом та елегантним піджаком чорного кольору. З аксесуарів обрала маленьку сумочку та кепку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини