Модні вишиванки 2023: Юрій Горбунов, Сергій Притула, Дзідзьо та Лілія Ребрик показали, як їх носити з джинсами

Вишиванка — головний атрибут української культури, але-от з чим носити такий одяг — важливе питання. Українські зірки на власному прикладі показали, що вишиванка може бути стильним доповленням гардеробу.

Українська вишиванка — гарна сорочка з відповідним орнаментом, від якого неможливо відірвати погляд навіть на хвилинку. Раніше український народ часто ходив у вишиванках, але зараз це не так популярно. Як би там не було, але на День вишиванки в Україні кожен громадянин повинен вийти на вулицю у вишиванці і похизуватися відмінним стилем.

З чим носити таку сорочку — питання не з простих. Все залежить від фасону та типу вашого вишитого виробу, а також власного стилю. Звісно, зі спортивними штанами класична вишиванка не буде виглядати досить гарно та охайно, але зірки українського шоу-бізнесу показали на власному досвіді, що вічна класика у поєднанні з вишиванкою — це джинси для чоловіків та сукні для жінок.

Українські зірки у стильних вишиванках
Українські зірки у стильних вишиванках

Цьогоріч вишиванки в наших зірок відрізняються неймовірними орнаментами. Дзідзьо обрав для себе сорочку білого кольору, на якій зототавими нитками вишитий наш тризуб. Неймовірне поєдання стилю та патріотизму в одній речі. Юрій Горбунов, в свою чергу, одягнув вишиванку глибокого зеленого кольору з вишивкою на грудях та манжетах. Сорочка телеведучого ідеально пасує до його білих джинсів.

Українські зірки у стильних вишиванках
Українські зірки у стильних вишиванках

Лілія Ребрик замилувала Мережу вишуканим платтям. Як і в Юрія, плаття насиченого зеленього кольору, але воно доповнене червоними та білими орнаментами. Також сукня з дуже пишними рукавами та спідницею до підлоги, це створює особливий шарм. В Сергія Притули завжди є одна особливість — простота. Чоловік не дуже любить експериментувати з одягом, особливо, якщо це стосується рідної вишиванки, але головний волонтер країни у сорочці виглядає дуже стильно. Його вишиті квіти дуже яскраві та виділяються з-поміж інших неймовірною красою, чого не можна не помітити.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини