Штани карго на піку популярності: 22-річна дружина 38-річного Остапчука показала, як носити модний тренд

Катерина Полтавська - справжня модниця і поціновувачка трендів. Цього разу зірка вирішила показати, з чим можна вдало носити трендові штани карго.

Тренди на одяг постійно повертаються, займаючи перші місця серед світових модниць. Не стали винятком й українські дівчата, до числа яких входить молода 22-річна дружина Володимира Осапчука Катерина Полтавська.

Зіркова дружина не проти поділитися з прихильниками подробицями особистого життя з коханим, а також любить похизуватися своїм вбранням. Варто зазначити, що Катерина дуже добре відчуває стиль і завжди виглядає дуже гарно та модно. До цього дівчина намагається “підтягнути” й Володимира Остапчука.

На одному з останніх змінків у сторіс дівчина зʼявилася у трендових штанах карго. Це широкі штани вільного крою на затяжках на поясі та манжетах в зоні щіколоток. Доповнила дівчина свій образ вільним білим топом-футболкою, стильною кепкою та взуттям в тон до штанів. З аксесуарів – брендова сумка та декілька невагомих кілець на пальцях.

Катерина Полтавська у трендових штанах карго

“Гопнік”, – підписала свій образ Полтавська.

Такий образ складно назвати “гопником”. Не дивлячись на те, що це й справді широкі штани, які складно комбінувати з чимось класничним, Катерина виглядає жіночно через використання світлих кольлорів. Не один стиліст та модельєр наголошує на тому, що білий колір та всі відтінки бежевого – це дорогі та вишукані кольори, завдяки яким можна доповнити будь-який нудний образ.

До слова, Катерина разом з Володимиром люблять одягатися в парні образи. В одному з крайніх постів пара вирішила вийти у світ в яскравих футболках рожевого кольору у стилі Барбі, а також пара доповнила образ бежевими класичними штанами.

Катерина Полтавська і Володимир Остапчук у парних образах

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини