Оверсайз брюки та топ по фігурі: Надя Дорофєєва у чорно-білому образі показала справжній стиль

Влітку більшість людей люблять носити спідниці та яскравий одяг, але це не про Надю Дорофєєву. Зірка у чорно-білому образі вийшла зустрічати літо.

Українська співачка Надя Дорофєєва може похизуватися відмінним стилем. З публікацій у соціальних мережах можна побачити, що дівчина любить пастельні базові кольори, але більша частина речей чорного, сірого та білого відтінку. Надя володіє ідеальною фігурою, яку любить підкреслювати короткими топами чи штанами в обтяжку.

Днями співачка опублікувала серію знімків у чорно-білому образі. Варто зазначити, що Дорофєєва виглядає бездоганно. Для виходу у світ зірка обрала чорні широкі штани, які спадають на взуття, білий топ-майку з маленьким малюночком в зоні грудей і доповнила образ стильними кросівками та оверсайз сорочкою з тонкого літнього матеріалу.

Надя Дорофєєва показалася у стильному образі

Що стосується аксесуарів – тут все просто. Дівчина доповнила стильний лук маленькими сережками, а також зробила зібрану зачіску з двома випущеними пасмами, які спадають на обличчя. Макіяж Дорофєєва обрала також доволі простий та ніжний: підмальовані брови та підведені чорним олівцем очі, які виділяються на фоні чорно-білих кольорів. Такий образ в загальному підкреслює тонку талію співачки і робить акцент на верхній частині тіла, як-от підтягнуті руки, маленькі та акуратні плечі та довга гарна шия.

Надя Дорофєєва показалася у стильному образі

“Невже літо”, – написала Надя Дорофєєва в описі під фото.

Прихильникам дуже сподобався образ Наді і вони засипали зірку приємними словами:

  • “Ви неймовірна, дуже чекаю афішу вашого концерту, щоб знову на нього завітати!”,
  • “Дуже сподіваємося, що це літо буде переможним, а ви дуже гарна!”,
  • “Надія Володимирівна, ви просто вогонь”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини