Ідеальний королівський манікюр: ТОП-3 трендових відтінки для нігтів 2023 від Камалії, Кравець і Огнєвіч

Як зробити манікюр, який підійде під будь-який образ і в той же час прикрасить ручки? Дізнайтеся у матеріалі секрети королівського тренду, який вже спробували наші зірки.

Що таке королівський манікюр і які його основні відтінки? Поки що точного визначення цьому поняттю у б’юті-сфері немає, але майстри сходяться до думки, що це, так би мовити, розширена версія тренду “тиха розкіш”, яка має у собі приглушені та натуральні відтінки. Головною відмінністю є те, що у стилі королев можна використовувати темно-бордові кольори, оливкові, небесно-блакитний, персиковий, хакі, білий та перлинний. Також велику роль відіграє форма нігтьової пластини: її варто зробити овальною, мигдальною та не дуже довгою.

Відмінний приклад показала Камалія, яка зробила патріотичний манікюр у тенденціях королівського. Хоч співачка обрала жовту та блакитну палітру, вона взяла її у дуже ніжному форматі. Вийшло стильно і не сильно яскраво. Частину нігтика лишила під прозорим гель-лаком.

ТОП-3 трендових відтінки для нігтів 2023

Олена Кравець давно використовує у своєму образі новий тренд. Так, як зірка часто змінює образи на сцені та експериментує з нарядами, вона дотримується нейтральних тонів у покритті, робить м’який овал чи негострий мигдаль. Виглядає дуже жіночно і підкреслює характер гумористки, а ще пасує до її світлого волосся.

Найкращі зачіски Олени Кравець
ТОП-3 трендових відтінки для нігтів 2023

Злата Огнєвіч, схоже підгледіла ідеї для манікюру у зірки “Вечірнього кварталу”. Співачка уподобала білий колір нігтів, який відмінно підкреслює її смаглявий відтінок шкіри та робить на ручках акцент. У той же час їй нічого не заважає носити яскраві сукні і змінювати образи, адже відтінок буде пасувати до будь-чого.

ТОП-3 трендових відтінки для нігтів 2023

Нагадаємо, що трендовим манікюром також вважається покриття у стилі “старі гроші”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини