Простора джинсовка і бейсболка як у Андрія Данилка: Олена Кравець одягла на себе головні тренди літа 2023

Останнім часом Олена Кравець все активніше показує свій стиль. Спочатку, жінка зробила трендову стрижку, а тепер хизується стильним вбранням в оверсайз джинсовці.

Модні тренди постійно змінюються, але є класичні речі, які залишаються з нами назавжди. Серед цих речей класична джинсова куртка і трендова чорна кепка, як у Андрія Данилка. Відповідний образ вирішила приміряти на себе Олена Кравець, яка рідко тішить прихильників особистими фотографіями.

Після того, як акторка покинула студію “Квартал-95” і стала ведучою власної програми “Тихий вечір з Оленою Кравець”, вона й зовсім забула про соціальні мережі, але днями гумористка вирішила все ж показатися у новому стильному трендовому образі. Олена стала гостею благодійного заходу “Кураж”, в рамках якого збирають кошти на потреби наших військових.

Олена Кравець похизувалася новим трендовим образом
Олена Кравець похизувалася новим трендовим образом

Кураж – це велика барахолка, де можна придбати ексклюзивні речі в одному екземплярі, а також прийти зі своїми незвичними речима та спробувати їх продати справжнім поціновувачам мистецтва. Крім цього, на “Куражі” можна було зробити фотографію з самою Кравець і поспілкуватися з нею на ту чи іншу тему. Для відвідин такого заходу Олена обрала оверсайз джинсовку класичного блакитного кольору з необробленим низом, а доповнила свій образ трендовою чорною кепкою, яка підкреслює риси обличчя акторки.

“Купила лот, долучилася до збору на квадрік для наших військових”, – написала Олена Кравець.

Олена Кравець похизувалася новим трендовим образом

Свій образ зірка доповнила чорним вбранням під джинсовкою, масивним кольє на шиї та невеличкими кільцями з браслетами на руках. Також артистка вирішила не робити яскравий макіяж, тому нанесла легенький тон і підкреслила свої виразні блакитні очі. Родзинкою в її образі стали нігті трендового кольору, які слугують єдиним яскравим елементом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини