Штани-карго і босоніжки на носок: донька зірки “Кварталу” Олени Кравець показала модні тренди літа 2023

Донька української телеведучої Олени Кравець Марія показалася в Мережі у стильному образі на літо 2023 року. Дівчина похизувалася відмінним стилем.

Олена Кравець виховує свою старшу доньку на максимум своїх можливостей, а також прививає дівчинці любов до себе та розвиває почуття стилю. Молода зірка Марія не перестає дивувати своїх прихильників у соціальних мережах сміливими образами. Цього разу дівчина показалася у стильному, але досить нетиповому образі на підборах з трендовими штанами-карго.

Штани-карго – це стортивні штани з великими кишенями в зоні вище коліна. Зазвичай такі штани виконані не зі спортивного матеріалу, а з цупкої тканини, яка з легкістю триматиме форму. Також карго розширені до низу, але в них є можливість стягнути штанини резинкою в районі щіколотокок. Саме у такому вбранні зʼявилася Марія Кравець.

“Ой”, – підписала фото молода зірка.

Марія Кравець похизувалася сміливим образом

Як виявилося, Марія вперше прийшла на танці, які називаються “хілс”. Для цих танців потрібно обовʼязково бути на підборах, що й зробила дівчина. Не дивлячись на те, що підбори з відкритим носком, їх можна і потрібно одягати зі шкарпетками для власної зручності.

Хілс – це танці про жіночу енегрію, витонченість та сміливість. Часто дівчата, які не дуже впевнені в собі, або ніяк не можуть відчути всередині себе ту саму енергію йдуть на такі танці. Заняття з тренером по-справжньому відкривають дівчат для самих себе з іншого примєного боку і вони, навіть, починають займатися цим професійно.

Звісно, в Марії немає проблем із самооцінкою, тому це точно не про неї. Дівчина поповнила свій список цікавих занять танцями і тепер буде частенько тішити прихильників своїми успіхами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини